• Свеж
Оклоп На Бог Предизвик Монета Масовно Пакет од 10, Комеморативни Воени Сувенири Монети За Колектори, Витез Темплари Штит Верски Џеб Молитва Знак На Верата За Армија?
zoom_in

Оклоп На Бог Предизвик Монета Масовно Пакет од 10, Комеморативни Воени Сувенири Монети За Колектори, Витез Темплари Штит Верски Џеб

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ОКЛОП НА БОЖЈИОТ ЏЕБЕН ШТИТ, МАСОВНО ПАКУВАЊЕ од 10 : Преку сите животни подеми и падови мора да запомниме да се заштитиме со Целиот Божји Оклоп Оваа монета е наменета да служи како потсетник за секогаш да се молиме и да истраеме додека го ставаме Целиот Божји Оклоп!. ХРИСТИЈАНСКИ ВИТЕЗ ТЕМПЛАР МОНЕТА СО БИБЛИСКИ СТИХ : Фронт : Витез со меч и штит, со текст, "Оклоп Божји" / "Ефесјаните 6 : 13-17". Назад : Икони на витешки кормило, оклоп, појас, меч и чварки, со текст, "облечете го целиот Божји оклоп Ефес 6 : 13-17" / Шлем На Спасението " / "Оклоп На Праведноста" / "Меч на Духот" / "Појас На Вистината" / "Евангелие На Мирот За Чевли" / "Штит На Верата" Големина : 1,5" х 2", дебелина од 5 милиметри. ПОЗЛАТЕН КОЛЕКЦИОНЕРСКИ КОМЕМОРАТИВЕН СПОМЕН : Овој Оклоп На Божјиот Штит прави голем дар на сила за воениот персонал, војниците, активната должност и ветераните - совршена монета за верски предизвик што ќе служи како потсетник за верата. Одлично е да се чува во џеб, чанта или ранец што ќе го носите со себе каде и да одите, или да го ставите на екранот на која било маса или работна површина. ВИСОКИ ДЕТАЛИ ПОМИНЕ ЗАЕДНО ТОКЕН : Внимателно и извонредно дизајниран, оваа библиски стих предизвик монета го прави совршен подарок или знак на охрабрување да помине надвор на пријателите или семејството. Направете нечиј ден со едноставен, љубезен гест и мал подарок. Исто така одлична алатка за рефус наставни помагала и часови по предмети во црква, училиште, мали групи или младински групи. ЛИЧЕН ЏЕБЕН ТОКЕН или ОХРАБРУВАЧКИ ПОДАРОК : Оваа христијанска монета за предизвик доаѓа во пакување подготвено за подароци. Прави совршен подарок во знак на благодарност, благодарност или охрабрување. Потсетете некого дека не е сам, И Дека Постои Бог кој ги сака. Голем новина предизвик монета медалјон за монета колектори. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ОКЛОП НА БОЖЈИОТ ЏЕБЕН ШТИТ, МАСОВНО ПАКУВАЊЕ од 10 : Преку сите животни подеми и падови мора да запомниме да се заштитиме со Целиот Божји Оклоп. Оваа монета е наменета да служи како потсетник за секогаш да се молиме и да истраеме додека го ставаме Целиот Божји Оклоп!. ХРИСТИЈАНСКИ ВИТЕЗ ТЕМПЛАР МОНЕТА СО БИБЛИСКИ СТИХ : Фронт : Витез со меч и штит, со текст, "Оклоп Божји" / "Ефесјаните 6 : 13-17". Назад : Икони на витешки кормило, оклоп, појас, меч и чварки, со текст, "облечете го целиот Божји оклоп Ефес 6 : 13-17" / Шлем На Спасението " / "Оклоп На Праведноста" / "Меч на Духот" / "Појас На Вистината" / "Евангелие На Мирот За Чевли" / "Штит На Верата" Големина : 1,5" х 2", дебелина од 5 милиметри. ПОЗЛАТЕН КОЛЕКЦИОНЕРСКИ КОМЕМОРАТИВЕН СПОМЕН : Овој Оклоп На Божјиот Штит прави голем дар на сила за воениот персонал, војниците, активната должност и ветераните - совршена монета за верски предизвик што ќе служи како потсетник за верата. Одлично е да се чува во џеб, чанта или ранец што ќе го носите со себе каде и да одите, или да го ставите на екранот на која било маса или работна површина.

Поврзани производи..