• Свеж
Кабилок 3 парчиња Задебелен Сад За Редење Кујна за Носење Пченица До Станови Чаши За Фрижидер Решетка За Складирање Гајба Беж Складирање Јајца Рангирани Контејнер?
zoom_in

Кабилок 3 парчиња Задебелен Сад За Редење Кујна за Носење Пченица До Станови Чаши За Фрижидер Решетка За Складирање Гајба Беж Складирање

DEN 291.04

Стока
check Во продавницата

Пп И Пченица Слама ДРЖАЧ ЗА ЈАЈЦА ФРИЖИДЕР ГАЈБИ за ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : нашите празни картони со јајца се разноврсни за складирање мали алатки и автомобилски делови, бомби за капење, бонбони, свеќи, уметнички занаетчиски проекти и многу повеќе!. ДРЖАЧ ЗА ЈАЈЦА во ФРИЖИДЕР Изработени од материјал за долго време и издржлива употреба. ФРИЖИДЕР ЈАЈЦА КУТИЈА тоа може да се избегне јајца кревка лесно случајно. Фрижидер Јајце Диспензерот. ПОСЛУЖАВНИК ЗА ЈАЈЦА совршена изработка и уникатен дизајн ја обезбедува неговата популарност. ОРГАНИЗАТОРИ НА ДРЖАЧИ за ЈАЈЦА Изработени од материјал за долго време и издржлива употреба. Пакет Листа 1 х Карактеристики на држачот за јајца-совршена изработка и уникатен дизајн ја обезбедува неговата популарност. - Тоа може да се избегне јајца кревка лесно случајно. - Материјал : Пп И Пченица Слама. - Може да се наредени, заштедете простор и чувајте го кујнскиот фрижидер чист и уреден. - Големина : Прибл. - Изработен од материјал за долго време и издржлива употреба. - за фрижидери без посебен оддел за јајца. Информации за стоки држач за јајца фрижидер Оваа ставка е држач за јајца, кој е изработен од врвен материјал за издржлива и практична употреба.држач За јајца Во фрижидер Лесен За употреба И складирање, може да се наредени, нема да зазема многу простор.

Поврзани производи..