• Свеж
Axcessables Преносна диџејска табела за фасади со црно -бели гребени, носат случаи | Постојана диџеј Бут - 40 x 20 | ДЈ контролер Стенд | Снимки за миксер за снимање | Диџеј фас?
zoom_in

Axcessables Преносна диџејска табела за фасади со црно -бели гребени, носат случаи | Постојана диџеј Бут - 40 x 20 | ДЈ контролер

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

ES-01 е дизајниран како преносен DJ Facade штанд за професионалци за мобилни диџеи / настани 40x20 Работната површина е доволно голема за вашиот DJ контролер, лаптоп и миксер. Заменливите црно -бели гребени им овозможуваат на вашите клиенти опции за дизајн/приказ. Сè може да се спакува и да се постави за 10 минути. Пакетот доаѓа со случаи за гребење и торба за диџеј за табелата. Рамките за челични легури се наредени со Velcro за прицврстување на скрип. Црните гребени се традиционални и елегантни. Белите гребени создаваат проектибилен штанд за диџејски фасади за проекција на светлина. Користете со какви било бои или гобос како позадини. Задолжително за мобилни диџеи. Axcessables ES-01 без напор се отвора и се затвора за брзо поставување без проблеми. Секоја рамка за метални панели е опремена со прилагодливи гумени подножја, така што останува на место, особено ако целиот кат е карпи! Оваа диџеј табела е изградена за да трае!. Скрипните панели на предната табла ги прикриваат вашите жици и дополнителна опрема за професионална и чиста презентација! Прикачете го вашето лого на нив или користете го за да послужите како видео или диџејски светлосен екран за да проектирате видео содржини или ефектите за осветлување за да ја подобрите вашата музика и забава!. Tabletop на жицата за мрежни мрежи опфаќа површина од 40 "W x 20" D со две отвори за слот за сите ваше управување со кабел, за да можете да го одржите вашиот работен простор организиран. Врвот на табелата е доволно голем за да ги одржите вашите звучници за набудување, контролор и лаптоп. 3ft 1" (37 inches) Standing Desk Height. ✔ Front board display scrim panels conceal your wires and extra gear for a professional and clean presentation! Attach your logo on them or use it to serve as a video projector screen to project video content, или ефекти за осветлување за подобрување на вашата музика и забава!. Црните гребени се традиционални и елегантни. Белите гребени можат да се користат со какви било обоени светла и се совршени за формални или свадбени настани. ✔ Axcessables ES-01 без напор се отвора и затвора за брзо поставување и без проблеми. Секоја рамка на панелот е опремена со гумени подножја, така што останува на место, особено ако целиот кат е карпи! 39,5 "W x 19.5" D со две отвори за слот за сите ваше управување со кабел, за да можете да го задржите вашиот работен простор организиран и практично без кабел.

Поврзани производи..