• Свеж
50 AMP Surge Protector for RV додатоци, Camper RV додатоци за приколки за патувања, RV Surge заштитник водоотпорен излез на кабел за продолжување, има за приколки за патувања за кампува?
zoom_in

50 AMP Surge Protector for RV додатоци, Camper RV додатоци за приколки за патувања, RV Surge заштитник водоотпорен излез на кабел за продолжување,

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Наменето за употреба на отворено : 50 засилувач за засилувач за RV водоотпорен и комплет за штит, заштитник на RV Surge 50 Amp Surge Protector целосна заштита И заштити RV електрична опрема од опасни високи или ниски напони, електрични нарушувања и ненадејни напори предизвикани од грмежи. 50 засилувач на водоотпорен заштитник на напнатост за RV : Идентификува неисправна моќност на паркот Плус нуди 6250 џули на заштитник на пренапони. Го штити вашиот RV од опасно ниво на високо и ниско напон, како и напојување. Преносен Analyzer за заштитник за заштита на RV Surge : RGJ RV Surge Protector е дизајниран да ги идентификува неисправните напори и да обезбеди 6250 џули за заштита од наплив. Ова ви овозможува да го тестирате квалитетот на моќноста пред да го поврзете RV со потврдување дека жиците на електрична енергија се точни и помагаат да се детектираат повеќето грешки во жиците. Графиконите за дијагностицирање на анализаторот на RV RV Circuit ги означуваат следниве грешки : точни жици, отворено тло, отворена неутрална, обратна поларитет, обратна топлина/земја и без моќност. Заштита на безбедност : Нашиот заштитник на RV Surge е тестиран UL и FCC. V-1 Пламен за ретардантен материјал и водоотпорен дизајн IP68 го прават тоа дополнително безбедно за употреба. Овој заштитник на наплив е дизајниран со водоотпорен капак за да ги заштити кола од дожд, ветер, песочни бури. Адаптерот за анализатор на електрична енергија RV е изработен од чист компјутерски материјал и може да издржи високи температури до 1382 ℉ Фаренхајт. Леснотија на употреба : Контурираните рачки го олеснуваат вметнувањето и екстракцијата. Приклучокот за заштитник на RV Surge е дизајниран со ергономска рачка за напојување за безбедно и лесно вметнување и отстранување на приклучокот, во кој има машки конектор со десен агол кој обезбедува сигурен интерфејс со ниско оштетување и ниско-свиоци на вашето напојување. 3 -годишна гаранција : Целта на RGJ е да обезбеди производи со висок квалитет и услуги на клиентите без поплаки. Ние нудиме 36-месечна гаранција и поддршка за услуги на клиентите по продажбата за вашето 100% задоволство. Наменето за употреба на отворено : 50 засилувач за засилувач за RV водоотпорен и комплет за штит, заштитник на RV Surge 50 Amp Surge Protector целосна заштита. И заштити RV електрична опрема од опасни високи или ниски напони, електрични нарушувања и ненадејни напори предизвикани од грмежи. 50 засилувач на водоотпорен заштитник на напнатост за RV : Идентификува неисправна моќност на паркот Плус нуди 6250 џули на заштитник на пренапони. Го штити вашиот RV од опасно ниво на високо и ниско напон, како и напојување. Преносен Analyzer за заштитник за заштита на RV Surge : RGJ RV Surge Protector е дизајниран да ги идентификува неисправните напори и да обезбеди 6250 џули за заштита од наплив.

Поврзани производи..