• Свеж
Заштитник На Ѕидот На Браникот На затворачот на Вратата За Рачката На Вратата Комерцијална Канцеларија Рачка За домашна Врата Затворач Лесно Инсталирајте Го Бран?
zoom_in

Заштитник На Ѕидот На Браникот На затворачот на Вратата За Рачката На Вратата Комерцијална Канцеларија Рачка За домашна Врата Затворач

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

ЗАБОРАВЕТЕ НА ЅИДОВИТЕ за ДУПЧЕЊЕ : нашиот ЅИДЕН ЗАШТИТНИК Е ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАЊЕ и УПОТРЕБА Праговите работат како шарм во спречување на испакнатини, вдлабнатини, траги и дупки. Нема потреба да се држи лепило браници или вежба или завртка дрвени подот, плочки и ѕидови. Висококвалитетниот пвц материјал овозможува врата да ОТСКОКНУВА од ЅИДОВИТЕ ако вратата е отворена со премногу ентузијазам. Направено од висококвалитетен долготраен и отпорен на топлина јасен пвц кој му помага на заштитникот на чистата рачка да ја заврши работата. Само стави го на рачката на вратата! Овој гумен затворач на вратите е одличен ЗАШТИТНИК НА ВРАТИТЕ во вашиот дом, комерцијална канцеларија или хотел, тие се вклопуваат на секоја рачка на вратата и ја штитат вратата од УДИРАЊЕ ВО ЅИДОТ. Мал, НО ЕФИКАСЕН БРАНИК НА ВРАТАТА ЗА АМОРТИЗАЦИЈА на ЗВУКОТ ПРАВИ ОГРОМНА РАЗЛИКА! Ако имате деца кои трчаат наоколу, за да знаете дека работите се треснат без разлика колку пати ќе им кажете да не го прават тоа. Ако вашите ѕидови се толку изгребани, овие браници ќе стават крај на тоа. Нема повеќе гребнатини или траги на ѕидот и нема повеќе силен шум! Браникот на рачката на вратата е токму она што го баравте. Браниците на вратите се одлични за секое домаќинство. ДВОЈНАТА СТОП ЗА ВРАТА ОДГОВАРА НА ТЕНКИ И ДЕБЕЛИ РАЧКИ на ВРАТИТЕ до дијаметар од 1,2 инчи (30 мм). Има 2 дупки, прв внатрешен дијаметар 0,5 и се протега до 0,9 инчи (14-25мм) и втор внатрешен дијаметар 0,7 и се протега до 1,18 инчи 18-30мм). Материјалот со добар квалитет овозможува истегнување доколку е потребно. Само ставете врата во топла вода 5 секунди и ќе се протега на која било рачка на вратата на рачката. ЗАБОРАВЕТЕ НА ЅИДОВИТЕ за ДУПЧЕЊЕ : нашиот ЅИДЕН ЗАШТИТНИК Е ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАЊЕ и УПОТРЕБА. Праговите работат како шарм во спречување на испакнатини, вдлабнатини, траги и дупки. Нема потреба да се држи лепило браници или вежба или завртка дрвени подот, плочки и ѕидови. Висококвалитетниот пвц материјал овозможува врата да ОТСКОКНУВА од ЅИДОВИТЕ ако вратата е отворена со премногу ентузијазам.

Поврзани производи..