• Свеж
Бордсстракт бебе шетач држач за држач за колички за колички на чаша голема калибарска ротација дизајниран мобилност за мобилност држач за новороденчиња за пијало?
zoom_in

Бордсстракт бебе шетач држач за држач за колички за колички на чаша голема калибарска ротација дизајниран мобилност за мобилност држач

DEN 289.60

Стока
check Во продавницата

[Голем калибар дизајниран] : држач за чаша за бебиња е дизајниран со голем калибар, што го прави погоден за широк спектар на чаши за вода во калибар и поширок опсег на употреба [Држејќи се стабилно] : клипот на држачот на чаши за шетачи е многу силен и ќе остане стабилен дури и на груби патишта без да се грижи за пијалоци што се движат и истураат, а држачот на телефонот има телефонска вратоврска на неа и е многу силна, затоа не грижете се Спуштање на вашиот телефон. [Прилагодете] : Ротирачката вилица може да се прилагоди, без разлика дали станува збор за хоризонтална цевка, вертикална цевка или наклонета цевка, аголот може да се прилагоди според вашите сопствени потреби. [Применливи предмети] : Нашиот држач за чаши за шетачи со држач за телефони се вклопува за повеќето шетачи, шетач, инвалидска количка, велосипед, скутер, бар за рачка со брод, количка, количка за голф, неблагодарна работа и др. Боли на рацете, нема штета на шишето и чашата, направена со грижа, нежна текстура. [Голем калибар дизајниран] : држач за чаша за бебиња е дизајниран со голем калибар, што го прави погоден за широк спектар на чаши за вода во калибар и поширок опсег на употреба. [Држејќи се стабилно] : клипот на држачот на чаши за шетачи е многу силен и ќе остане стабилен дури и на груби патишта без да се грижи за пијалоци што се движат и истураат, а држачот на телефонот има телефонска вратоврска на неа и е многу силна, затоа не грижете се Спуштање на вашиот телефон.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Stroller Cup Bracket
Material:
 ABS plastic, TPR
Size:
As Pictures Show Applicable to
Package List:
1 x Stroller Cup Bracket

Поврзани производи..