• Свеж
Стапчиња за јадење Држач за 20 парчиња, Прибор За Подароци За Вечера Керамички Скајблу Роденденска Декорација Прекрасна Шик Играчка Цртан Филм Лесни Стапчиња За Ја?
zoom_in

Стапчиња за јадење Држач за 20 парчиња, Прибор За Подароци За Вечера Керамички Скајблу Роденденска Декорација Прекрасна Шик Играчка

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Украс за маса : Декорација На Маса : држач за стапчиња за јадење во форма На Слон може да живее на полицата во кујната над вашата трпезариска маса кога не се користи и изгледаат одлично Голема керамика штаус декрација за домашна кујна. Животни Лажица Одмор : Изработен од цврсти и издржливи керамички материјали, може да ви служи долго време. Држач за Вилушка за слонови : висококвалитетните материјали и добрата изработка ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност. Одмор Со Лажица за шпорет : овој одмор за стапчиња за јадење е направен квалитетна керамика, која е издржлива и цврста. Прибор За Јадење Одмор За Трпезариска Маса : прекрасниот слон дизајн убавина на трпезариска маса и го прави посоодветен за семејни собири. Crivspackage Вклучува 4 x Држачи За Стапчиња За Слоновикарактеристики - овој прекрасен одмор со стапчиња за јадење е одличен подарок за вашиот љубовник, семејство и пријатели.- Дава место за ставање стапчиња за јадење, лажици, вилушки и ножеви за користење на нивното загадување.- Материјал : Керамика.- Висококвалитетните материјали и добрата изработка ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност.- Со мазна површина, не е безбедна за употреба, но исто така.- Големина : Околу 4, 50Х2, 70Х2, 00см/ 1, 77Х1, 06Х0, 79инч.- Прекрасниот слон дизајн убавина на трпезариска маса и го прави посоодветен за семејни собири.

Поврзани производи..