• Свеж
Салалис Божиќен надувување на ѓумбир од ѓумбир, светла боја крева маж од ѓумбир, се смешка со врвен зашивање водоотпорна висина од 1,5 метри со бонбони од трска за гр?
zoom_in

Салалис Божиќен надувување на ѓумбир од ѓумбир, светла боја крева маж од ѓумбир, се смешка со врвен зашивање водоотпорна висина

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Светла боја : Снежен човек од 1,5 милиони Божиќен ѓумбир со бонбони е совршена Божиќна декорација на отворено Боите на светлите и очите го прават гледањето меѓу другите Божиќни надувувања. Стабилна : Човекот за надувување на Божиќната декорација од ѓумбир е опремен со копнени влогови, јажиња и вреќи со вода за да ги држи цврсто на земја. Нема потреба да се грижите за нашите украси за Божиќни градина што летаат во ветровити денови. Врвен занаетчиство : Божиќниот надувување Снежен човек е изработен од полиестер водоотпорен материјал за да се обезбеди нашите Божиќни украси да се користат во дожд и снег. Ткаенината е цврста, отпорна на солза и брчки, а одличното шиење ја подобрува издржливоста. Запомнете да го заштитите адаптерот за напојување да не се навлажни!. Самостојно надувување : Божиќните украси на надувување Снежен човек има доволно долг кабел за напојување за да се поставите слободно, а адаптерот наведен на UL обезбедува безбедна употреба на отворено. Едноставно приклучете го и моќниот вентилатор за Божиќно надувување ќе ја надува декорацијата. Применливи сцени : насмеано маж од ѓумбир од вас и ве поздравува со вас и соседите со ентузијазам. За време на Божиќ, децата сакаат да си играат со тоа, да фотографираат заедно, да снимаат незаборавни моменти. Можете да го ставите во дворот, во градината, на тревникот. Светла боја : Снежен човек од 1,5 милиони Божиќен ѓумбир со бонбони е совршена Божиќна декорација на отворено. Светлите и боите што ги фаќаат окото го гледаат гледањето меѓу другите Божиќни надувувања. Стабилна : Човекот за надувување на Божиќната декорација од ѓумбир е опремен со копнени влогови, јажиња и вреќи со вода за да ги држи цврсто на земја. Нема потреба да се грижите за нашите украси за Божиќни градина што летаат во ветровити денови. Врвен занаетчиство : Божиќниот надувување Снежен човек е изработен од полиестер водоотпорен материјал за да се обезбеди нашите Божиќни украси да се користат во дожд и снег. Ткаенината е цврста, отпорна на солза и брчки, а одличното шиење ја подобрува издржливоста.

Item Type:
Self Inflatable Gingerbread Man
Material:
Polyester
Gross Weight:
535g / 18.9oz
Product Size:
150x80x50cm / 59.1x31.5x19.7in
Led Light:
Equipped with 3LED lights
Fan:
12v
Use:
Party, stage props, office, yard holiday decoration
Package List:
1 x Inflatable Gingerbread Man:
2 x Ground Spikes:
2 x Pull Rope:
2 x Water Bag:
1 x Instructions:
Note:
Please note that the new type :

Поврзани производи..