• Свеж
ПАТКАВ 2 парчиња Мини Корпа За Отпадоци Покрај Тротоарот Со Корпа За Отпадоци За Ѓубре Организатор За Ѓубре Корпа За Складирање Со Тркала Држач За Чаши Со Пенкало М?
zoom_in

ПАТКАВ 2 парчиња Мини Корпа За Отпадоци Покрај Тротоарот Со Корпа За Отпадоци За Ѓубре Организатор За Ѓубре Корпа За Складирање Со Тркала

DEN 143.84

Стока
check Во продавницата

Questop ДЕСКТОП КАНТА за ЃУБРЕ; Мала Корпа За Отпадоци, Мини Корпа За Отпадоци Покрај Тротоарот Со Капак, Корпа За Отпадоци На Организаторот На Бирото,Играчка За Десктоп На Држачот За Пенкало,Мали Контејнери за Рециклирање Ѓубре Во Кујната, мини корпа за Отпадоци - Контејнери за РЕЦИКЛИРАЊЕ; тие Се слатки И опремени Со мали тркала, убава декорација за работната површина . Ова е вистински победник подарок за деца кои сакаат камиони за ѓубре и канти. Quantertop CANTERTOP CANTERTOP : постојат две мали црни тркала и дизајн на превртување на дното. Отфрлете , одржувајте ја работната површина чиста и уредна и ставете мала кеса за ѓубре за лесно чистење. Мала и исклучителна, масата не зазема премногу простор. €● МАЛ ДРЖАЧ ЗА ПЕНКАЛО ЗА КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ ; мала форма се движи слободно. Одговара на клупи, кујнска маса, масички за кафе, масички за облекување, масички покрај креветот, исто така може да складира козметика и тоалети за да ја одржува вашата маса уредна. Кошница за ЃУБРЕ; малата корпа за отпадоци со капак во стилот на печатот погоден за складирање ѓубре како ткиво, храна, шминка или друг мал отпад, може ефикасно да го изолира мирисот на ѓубре, овошната мушичка и да ја одржува вашата работна површина уредна. Еден клик за затворање, чистење и невкусно. Опис Изработени Од и издржлив полипропиленски материјал, мазна површина и заоблени агли.

Поврзани производи..