• Свеж
Skylats 3D моден сон за спиење маска со меки уши - ноќно слепило меморија за спиење, премија за блокирање на окото, обликувана сенка на очите со прилагодлива лента за пат?
zoom_in

Skylats 3D моден сон за спиење маска со меки уши - ноќно слепило меморија за спиење, премија за блокирање на окото, обликувана сенка

DEN 111.84

Стока
check Во продавницата

✔ Масната за очи на модната ноќ за спиење на Skylats е со уникатна технологија со топлина врзана за еластичност и издржливост на миење машини, миење по миењето Тесните, чисти и мазни шевови обезбедуваат минимално триење во секоја положба на спиење без никаков притисок. ✔ Спецификација : Големината е 19,5 x 8,5 см со еластичен опсег со должина од 30 см. Одговара на големи глави, маска за очи за спиење може да се прилагоди според големината на главата. Деликатните жици поврзани со звучниците што одат од уво до уво е многу цврста, можете да ја прилагодите позицијата на звучниците за вашите уши да ја слушнат појасно. ✔ Квалитет : Изработено од висококвалитетна мека полиестерска ткаенина, пополнување со сунѓер од 3 мм и неткаена ткаенина. Целосно прилагодливо формирање на висококвалитетно јадро со 100% мемориска пена (чувствителна на не-температура), полиестер и памучно покритие значи совршено вклопување што станува подобро со секоја употреба. Се вклопува во контурата на носот на подобар начин, нема повеќе истекување на светлина што нарушува со спиење. Ужива во тотално мрачен и мирен сон!. ✔ Дизајн : Ергономскиот дизајн на обликот на носот им овозможува на очите да трепкаат без стегање, дозволувајќи им на „невидлива маска“ да се чувствува и да промовира темно, мирно и реставративно спиење. Врз основа на ергономскиот дизајн, ниту еден притисок на притисок не дозволува целосна слобода да ги отвори и затвори очите. Заштитете ја шминката за очи за време на спиењето, бањата и медитацијата. ✔ 100% гарантирано : ќе ги сакате вашите Skylats 3 D Mashion Night Sleep Eye Mask! Од која било причина, ако не сте задоволни, можете да го вратите за 100% гаранција за враќање на парите. Ние ги цениме сите наши клиенти и се стремиме да се осигураме дека вашето задоволство е нашиот приоритет број еден. За Skylats 3 D Massion Night Sleep Eye Eye Mask : The Skylats 3 D Mashion Night Sleep Eye Mask е направена од мек полиестерски триаголник крилен дизајн кој во голема мерка го одвлекува вниманието на притисокот околу очите и лицето. Маската за модни ноќни очи на Skylats 3 D Massion Sleep има флексибилна лента за велкро. Можете да ја прилагодите лентата на најудобната позиција сè додека не ја вклопите главата добро.

Size is 19.5 x 8.5 cm with a 30 cm length elastic band. Fit big heads, a sleep eye mask can be adjusted according to the size of the head. The delicate wiring connected to the speakers that go from ear to ear is very sturdy, you can adjust the position of the speakers for your ears to hear more clearly. :

Поврзани производи..