• Свеж
Корпа За отпадоци За Домаќинство Креативна Корпа За Отпадоци Неправилна Непокриена Корпа За Хартија Од Пластичен Отпад Погодна За Канцелариска Дневна Соба Кујна ?
zoom_in

Корпа За отпадоци За Домаќинство Креативна Корпа За Отпадоци Неправилна Непокриена Корпа За Хартија Од Пластичен Отпад Погодна За Канцелариска

DEN 1199.84

Стока
check Во продавницата

Големина : Врвна големина : 21см, висина : 24см, долна големина : 14,5 см, големина погодна за поставување во кој било агол од просторијата,мала и компактна, не зафаќа простор и е погодна за складирање; Тежина : 170гр; Материјал : Изработен ОД ПП, нема потреба да се грижите за штета на човечкото тело кога е безопасно за environment.At во исто време, тој е потрајни и полесни од традиционалните пластични канти за ѓубре;. Дизајн на моделирање : минимализмот изгледа поудобно и може да биде добро интегриран во канцелариско кафе, студирање и други места;. Издржлив и лесен за чистење : корпата за отпадоци е издржлива и лесно се брише со влажна крпа.Нема празнина на дното за да се дозволи влегување прашина,нечистотија или течност. Услуга : можете да отидете во продавницата и да и кажете на услугата за клиенти што мислите за производот,а ние ќе одговориме во рок од 24 часа. Вклучен пакет : 1 Х канта За Ѓубре спецификација : Материјал : 100% сосема нов пп материјал, Изглед : минималистички стил, Големина : Врвна големина : 21см, висина : 24см, долна големина : 14,5 см, Тежина : 170гр.Карактеристика : 1.Поедноставениот дизајн може подобро да се интегрира во местото на употреба.Донесете сосема нов материјал ЗА стврднување на пп за заштита на животната средина,безбеден и санитарен.

Material:
100% brand new PP material,
Appearance:
minimalist style,
Size:
Top size
Weight:
170g.
Feature:
1.The simplified design can be better integrated into the place of use.:
2.Adopt brand-new environmental protection PP hardening material,safe and sanitary.:
3.Convenient pressure ring design,easy to fix and prevent the garbage bag from shifting.:
4.Fine workmanship,rounded and smooth corners without burrs. :

Поврзани производи..