• Свеж
Пиштол за топол Лепак, Пиштол За Безжичен Лепак, Пиштол За Топол Лепак Со Целосна Големина За Dewalt 20v Литиум-Јонска Батерија со 20 парчиња 0,43 Лепак Стапчиња и Изолиран?
zoom_in

Пиштол за топол Лепак, Пиштол За Безжичен Лепак, Пиштол За Топол Лепак Со Целосна Големина За Dewalt 20v Литиум-Јонска Батерија со 20 парчиња

DEN 495.84

Стока
check Во продавницата

●Забелешка : ● Комплетот За Пиштол За Топол Лепак НЕ ВКЛУЧУВА Батерија!!! Компатибилен Со Dewalt 20v Литиум-Јонска Батерија, Ако имате батерии На De Walt (DCB182, DCB183, DCB184, DCB204, DCB205, DCB208), ние Сме компатибилни, Можеме да ги купиме Ако не, ве молиме купете внимателно. €ТЕШКИ И КОМПАТИБИЛНОСТ ● безжичен пиштол за топол лепак со Целосна големина со супериорна моќност ОД 80 W е паметен избор не само за самостојни, занаети и поправки на домот, туку и тешки градежни или проекти за обработка на дрво. Компатибилен Со Dewalt 20v Литиум-Јонска Батерија. (ЗАБЕЛЕШКА : Батеријата Не Е Вклучена !). €АНТИ-КАПЕ МЛАЗНИЦАТА & АНТИ-ИЗГОРЕНИЦА qevhzoe безжичен топол лепак пиштол за занаети располага со прилагодено дизајнирана прецизна млазница со гумен заштитник за да се спречи изгореници и истекување на лепак. Ова ја обезбедува вашата максимална безбедност и ја одржува вашата работна површина без мрежи за лепило или кој било друг хаос. ●БРЗО ВРЕМЕ НА ЗАГРЕВАЊЕ И СУПЕРИОРНА ИЗДРЖЛИВОСТ qevhzoe мини пиштол за топол лепак се загрева и ослободува лепак во рок од 3-5 минути. Неговиот робустен дизајн е изграден за да издржи долгорочна употреба до речиси 500 а. што го прави идеален не само за изработка, туку и за поправка на основните работи во вашиот дом, вклучувајќи дрво, пластика, стакло, метал, камен, керамика, школка, хартија, плетен, чипка, памук, ткаенина и многу повеќе. ●GUОНОМСКИ ПИШТОЛ ЗА ЛЕПИЛО за ГРАДЕЖНИШТВО ● Дизајниран според ergономски принципи, гумената рачка на овој пиштол за топол лепак обезбедува удобно држење додека активирањето со два прста за подобра контрола врз непреченото празнење на лепилото. Премиум бакарната млазница и активирањето обезбедуваат прецизна контрола. И Со ИНДИКАТОР за вклучување/исклучување НА ЛЕР, секогаш ќе знаете кога вашиот пиштол за лепак е подготвен за употреба и кога е исклучен. €20 СТАПЧИЊА ЗА ЛЕПАК ЗА ПИШТОЛ за ЛЕПАК вклучени во комплетот за пиштол за лепак со 20 парчиња силно лепило за топол лепак внатре (дијаметар од 0,43 инчи).

Поврзани производи..