• Свеж
АБАОДАМ автомобил украс за автомобили Декор ранец за тастатура за клучеви 2 парчиња кристално куглање клуч за куглање куглање прстени куглање шарм приврзок ранец ?
zoom_in

АБАОДАМ автомобил украс за автомобили Декор ранец за тастатура за клучеви 2 парчиња кристално куглање клуч за куглање куглање прстени

DEN 183.36

Стока
check Во продавницата

Повлечете го затворањето -Овој клучен ланец со приврзок за куглање и декорација на розови rhinestone претставува модерен и неверојатен изглед. Многу сјаен ланец на клучеви, розовата боја е многу убава и модерна. -Ова е ланец за клучеви во спортски стил, погоден за мали подароци на забави за куглање и спортски забави. Можете да ја обесувате на вашата торба како декорација. Многу е симпатично. -Мамална големина, но многу деликатна и сјајна. -Надиран материјал за легура на цинк, тој е издржлив, не е лесно да се 'рѓа, згасне или пукна и може да одржува добар изглед долго време. -Тов ќе го направи вашиот клуч да изгледа повеќе видлив, попривлечен, полесен за да го привлече вашето внимание и можете да го најдете побрзо. Повлечете го затворањето. -Овој клучен ланец со приврзок за куглање и декорација на розови rhinestone претставува модерен и неверојатен изглед. Многу сјаен ланец на клучеви, розовата боја е многу убава и модерна. -Ова е ланец за клучеви во спортски стил, погоден за мали подароци на забави за куглање и спортски забави. Можете да ја обесувате на вашата торба како декорација. Многу е симпатично. -Мамална големина, но многу деликатна и сјајна. -Надиран материјал за легура на цинк, тој е издржлив, не е лесно да се 'рѓа, згасне или пукна и може да одржува добар изглед долго време. -Тов ќе го направи вашиот клуч да изгледа повеќе видлив, попривлечен, полесен за да го привлече вашето внимание и можете да го најдете побрзо. Опис, барате уникатен синџир на клучеви што ја покажува вашата личност, тогаш вашето истражување е завршено. Ова е затоа што нашите производи можат да ги задоволат вашите потреби. Изработено е од материјали, издржлив, не е лесен за 'рѓа, згаснување или пукнатина и може да одржува добар изглед долго време.

Поврзани производи..