• Свеж
Cabilock 9 парчиња Ќебиња Tote Clo Екстра Преносни Патенти Капацитет На Организаторот Постелнина Сива Домашна Анти-За Складирање Во Домаќинството Подвижна Торбичка За То?
zoom_in

Cabilock 9 парчиња Ќебиња Tote Clo Екстра Преносни Патенти Капацитет На Организаторот Постелнина Сива Домашна Анти-За Складирање Во Домаќинството

DEN 267.20

Стока
check Во продавницата

КОНТЕЈНЕР за СКЛАДИРАЊЕ НА САРАЈ може да биде чување и организирање на ватенка, постелнина, навлака за ватенка, постелнина, чаршав, облека, ќебиња, алишта, играчки, перници, ГОЛЕМИ КЕСИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ќебе Совршено заштитете ги сите ваши работи од , влага или оштетување. ВАТЕНКА торбички Погоден За складирање на сите видови облека, јоргани, сарафани,. ПЛАКАРОТ КЕСИ ОРГАНИЗАТОРИТЕ Подобро вашите работи и јоргани од влага и. ТОРБИЧКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ОБЛЕКА може да го одржува вашиот дом уреден и организиран со овие чанти и ќе имате добро расположение во вашиот дом. КОНТЕЈНЕР за СКЛАДИРАЊЕ НА САРАЈ може да биде чување и организирање на ватенка, постелнина, навлака за ватенка, постелнина, чаршав, облека, ќебиња, алишта, играчки, перници,. ГОЛЕМИ КЕСИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ќебе Совршено заштитете ги сите ваши работи од , влага или оштетување. ВАТЕНКА торбички Погоден За складирање на сите видови облека, јоргани, сарафани,. ПЛАКАРОТ КЕСИ ОРГАНИЗАТОРИТЕ Подобро вашите работи и јоргани од влага и. ТОРБИЧКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ОБЛЕКА може да го одржува вашиот дом уреден и организиран со овие чанти и ќе имате добро расположение во вашиот дом. Пакетот Вклучува 3 x торба за складирање(М) 3 x торба за складирање(Л) 3 x торба За складирање(XL) Карактеристики-со фина изработка и шиење, торбата за складирање е практична за употреба торба за складирање облека. - Подобро вашите работи и јоргани од влага и еднократно движење. - Лесен и пренослив дизајн, поудобно е да се чуваат и изведуваат организатори на плакари. - Материјал : оксфорд ткаенина простор чувар кеси.

Поврзани производи..