• Свеж
Зеродеко 2 парчиња пластична облека за закана за складирање на решетки за складирање на ладилни организатори за перење простории за простории за заштеда на просто?
zoom_in

Зеродеко 2 парчиња пластична облека за закана за складирање на решетки за складирање на ладилни организатори за перење простории

DEN 1286.40

Стока
check Во продавницата

Држач за закачалка за облека, решетката за чевли со wallидови е безбедна и издржлива, што складирањето на закачалки за облека со wallидови е отпорност на абење и практично за долго време Држач за пластични чевли се нанесува на сите видови на мазен wallид, освен wallидот од вар, wallид на тапети. Облека за закачалка за облека користејќи ја оваа решетка за закачалки може да заштеди простор за вас и да го направи вашиот простор уреден и чист. Ха закачи за закачалки за чевли за лепила за лепила е лесна за организирање, лесна за складирање и може да се примени добро за складирање и организација на закачалки за домаќинства. Соба за перење алишта што висат решетката Исклучителната изработка може да обезбеди безбедност и стабилност на закачалките за облеката. Опис Оваа решетка за складирање на закачалка е изработена од ABS материјал за трајна употреба. Користењето на оваа решетка за закачалки може да заштеди простор за вас и да го направите вашиот простор уреден и чист. Дизајн на wallид, ги одржувате вашите закачалки уредно наредени. Карактеристики- боја : розова, бела големина : околу 15.00cm- Материјал : ABS пакет вклучувајќи 2 x организатори на закачалка.

Поврзани производи..