• Свеж
ЗРСЈ Прецизен Мерач На Влажност Затворен,Електронски Детектор За Влажност,Лцд-Монитор За Влажност На Екранот За Спална Соба Дневна Соба Бања Канцеларија Мултифун?
zoom_in

ЗРСЈ Прецизен Мерач На Влажност Затворен,Електронски Детектор За Влажност,Лцд-Монитор За Влажност На Екранот За Спална Соба Дневна Соба

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

1 Повеќе опции за инсталација : термометарот монтиран на ѕид има дизајни на работна површина, монтирани на ѕид и магнет, кои лесно може да се инсталираат на ѕидот или на масата. Погоден за разни видови соби, како што се кујни, градини, оранжерии, подруми, соби за бебиња, простории за гитара и канцеларии. Лесен за читање ЛЦД-дисплеј на хигрометарот; отчитувањето на температурата е во рамките на 1 степен. Точност на мерење на температурата на хидрометарот : € 2w; точност на мерење на влажност : q 3% RH. Опсегот на мерење на температурата на мини термометарот е -58 x -158w; опсегот на мерење на влажноста е 10% -99% RH. Внатрешен и надворешен монитор за температура и влажност : голем екран со големи броеви ја прикажува моменталната внатрешна и надворешна температура и процентот на влажност, што е многу погодно за следење на условите за живот на семејството. Безгрижна услуга : ако имате какви било проблеми со квалитетот, ве молиме контактирајте не веднаш, а нашата сигурна услуга за клиенти ќе одговори во рок од 24 часа. Повеќе опции за инсталација : термометарот монтиран на ѕид има дизајни на работна површина, монтирани на ѕид и магнет, кои лесно може да се инсталираат на ѕидот или на масата. Погоден за разни видови соби, како што се кујни, градини, оранжерии, подруми, соби за бебиња, простории за гитара и канцеларии. Лесен за читање ЛЦД-дисплеј на хигрометарот; отчитувањето на температурата е во рамките на 1 степен. Точност на мерење на температурата на хидрометарот : € 2w; точност на мерење на влажност : q 3% RH. Опсегот на мерење на температурата на мини термометарот е -58 x -158w; опсегот на мерење на влажноста е 10% -99% RH. Внатрешен и надворешен монитор за температура и влажност : голем екран со големи броеви ја прикажува моменталната внатрешна и надворешна температура и процентот на влажност, што е многу погодно за следење на условите за живот на семејството. Безгрижна услуга : ако имате какви било проблеми со квалитетот, ве молиме контактирајте не веднаш, а нашата сигурна услуга за клиенти ќе одговори во рок од 24 часа.

Temperature measurement range:
-10~50℃
Humidity measurement range:
10%~99%RH
Temperature and humidity resolution:
0.1°C (0.1°F); 1% relative humidity
Temperature accuracy:
±1℃ (±2℉)
Humidity accuracy:
±5%
Measurement cycle:
10 seconds
Power supply:
3V CR2032 button battery (not included)
Material:
ABS plastic
Size:
about 63x76x14mm / 2.48x2.99x0.55in
Color:
as shown
Quantity:
1 piece
We provide professional thermometers and hygrometers. You can easily understand the changes in your home and quickly decide when to move or humidify!:
note:
1. Since it is manual measurement, please allow a difference of 1-3mm, thank you for your understanding!:
2. Due to the difference between different monitors, please note that the picture may not reflect the actual color of the item.:
Fashion design, understand life and understand you better, give loving care to your loved one, and let him accompany your happiness :

Поврзани производи..