• Свеж
Електрична Вежба за Нокти со Акрилни Машинки за Нокти, 20000 ВРТЕЖИ Во МИНУТА Комплет За Вежба За Нокти За Нокти За Маникир За Нокти, Со Стаклена Датотека За Нокти, Три?
zoom_in

Електрична Вежба за Нокти со Акрилни Машинки за Нокти, 20000 ВРТЕЖИ Во МИНУТА Комплет За Вежба За Нокти За Нокти За Маникир

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

СОВРШЕНА ФУНКЦИЈА-Дизајнирана со 6 парчиња мултифукциски дупчалки за нокти, 106 парчиња ленти за брусење и четка за уметност на нокти, Алес вежба За нокти се користи за тампонирање, мелење, острење, брусење, полирање на акрилни и гел нокти, средување на дебели природни нокти на нозете и отстранување на гелови за продолжување, кутикула и мртва кожа, кои ги задоволуваат сите потреби за убавина на ноктите ЛЕСЕН ЗА РАКУВАЊЕ-Лесен за промена на битовите добро се совпаѓаат со растојанието без алатки, и ќе се користи веднаш при поврзување на напојувањето, сепак изгледате умешно во вежбата за нокти дури и ако сте почетник, што е исклучително едноставна операција. Мал врв-Притиснете ги битовите до крај безбедно надолу. Акрилен Секач За Нокти-Оваа Машинка за Нокти Може да исече различни типови нокти од три различни агли : тркалезно, директно и француско сечење, што е погодно за продолжување на половина стап и целосно продолжување на стапот. Погоден е за кастрење лажни нокти, акрилни нокти, вештачки нокти и гел нокти. Погоден е за personal секојдневни професионалци за кастрење нокти и салони за нокти. Стаклена Датотека За Нокти за повеќекратна Употреба-Изработена од стакло со висока густина, безопасна алатка за нокти. Ослободете се од оштетувањето на површината на ноктите успешно од ронки за нокти. Без разлика дали вашите нокти се тркалезни или груби и дебели нокти, измазнете ги врвовите на ноктите И стаклениот тампон за нокти лесно може да ги полира ноктите на површината дури и на рабовите на ноктите.

Поврзани производи..