• Свеж
BHGBH алуминиумски легура лаптоп преносен преклопен прилагодлив лаптоп биро за компјутерска табела за стоп -табела за склопување на компјутерска маса за преклопува?
zoom_in

BHGBH алуминиумски легура лаптоп преносен преклопен прилагодлив лаптоп биро за компјутерска табела за стоп -табела за склопување на компјутерска

DEN 8945.44

Стока
check Во продавницата

Прилагодување на двојна опрема : Со голема и ниска прилагодување на менувачот за да се прилагодат на различни навики за употреба Заштита против лизгање : До осум анти-лизгачки дизајни за подобро да ја заштитите вашата таблета. Целосно тело на алуминиумска легура, процес на електропланирање на површинска песочна плоча. Алуминиумски легура материјал, добри перформанси на дисипација на топлина, стабилно поставување. Триподот може да се зголеми или намали по своја волја, за да одговара на различни модели. Прилагодување на двојна опрема : Со голема и ниска прилагодување на менувачот за да се прилагодат на различни навики за употреба. Заштита против лизгање : До осум анти-лизгачки дизајни за подобро да ја заштитите вашата таблета. Целосно тело на алуминиумска легура, процес на електропланирање на површинска песочна плоча. Алуминиумски легура материјал, добри перформанси на дисипација на топлина, стабилно поставување. Триподот може да се зголеми или намали по своја волја, за да одговара на различни модели. Прилагодување на двојна опрема : прилагодување со висока и ниска брзина за да се прилагодат на различни навики за употреба. перформанси на дисипација, стабилно поставување. Триподот може да се зголеми или намали по своја волја, за да одговара на различни модели. Спецификација : Материјал : Алуминиумска легура : 48*26*4cmpackage Содржина : 1 x држачи на таблети : 1.

Material:
Aluminum alloy
Size:
48*26*4cm
Package Contents:
1 x Tablet Holder:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your.:
Only the main product is sold, no other products are sold. :

Поврзани производи..