• Свеж
Затегнување на копчето за затегнување на копчето Othmro Star 25 mm dia m6x35mm машки конец за прицврстување на копчињата за затегнување на раката за затегнување на раката 6 пар?
zoom_in

Затегнување на копчето за затегнување на копчето Othmro Star 25 mm dia m6x35mm машки конец за прицврстување на копчињата за затегнување

DEN 143.68

Стока
check Во продавницата

【Големина на низата】 -M6x35mm / m6x137inch (d*l); Глава Дија (приближно) : 25мм / 0,98инч. 【Трајни и силни типови】-Овие starвездени копчиња имаат премиум пластични рачки, доволно дебели за да ви дадат безбеден и удобен зафат. Покрај тоа, долгите завртки се изработени од цинк-позлатен челик, држат цврсто, отпорни на корозија, не се лесни за кршење, обезбедувајќи долгогодишна издржливост. 【Рачка во форма на starвезда】 -користејќи ги овие starвездени копчиња ореви како свирки, тела, додатоци и многу повеќе. Тие можат да ви дадат нелип и удобен зафат за рака. Во исто време, обезбедете непречено прилагодување во вашите различни апликации без да бидете изгребани. 【Лесно за инсталирање】-чиста и точна нишка на завртката ја прави инсталацијата лесна и издржлива, додека мазната површина на копчето за рака обезбедува добар изглед. Мијалките и хексадецималните ореви се совпаѓаат со конецот добро, погодно за да ги користите. 【Широка апликација】 -Овој разновиден додека разноврсен сет ќе биде супер корисен за вашите проекти за обработка на метални работи, метални работи и автоматски продавници за тело! Тие се широко користени како замени, додатоци, свирки и тела и др. Лесно за инсталирање и отстранување без алатки, нашите копчиња за starвезди би биле убав избор за вас. Опис на завртката за затегнување на прстот на копчето Starвезда Опис : 1. Изгледот на пет-точката starвезда е погоден за затегнување, заклучување и прилагодување. обликување со инјектирање, навојни инсерти се изработени од метал, издржлив и долг животен век. Дизајн на завртки, лесен за инсталирање, мазни линии, лесен за ротирање помеѓу залепените прсти.

Поврзани производи..