• Свеж
КУТИЈА За Складирање Кујна АЛФУСА тегла За складирање на екреативи Запечатена Тегла За Складирање Тестенини Кујна Висечка Кутија За Складирање Тестенини Тркалез?
zoom_in

КУТИЈА За Складирање Кујна АЛФУСА тегла За складирање на екреативи Запечатена Тегла За Складирање Тестенини Кујна Висечка Кутија За Складирање

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Мултифункционална тегла со тестенини, лесна за чистење, лесна за ракување, транспарентна и видлива, сина и розова опција Префериран пп материјал, удобен на допир, транспарентен дизајн на запечатување, кој се користи за чување тестенини, макарони, висечки тестенини и други долги ленти тестенини. Дизајнот на мерната порта и лизгачот со притискање на врвот го олеснуваат совладувањето на пропорциите, го намалуваат отпадот и го олеснуваат готвењето. Транспарентното тело на шишето го олеснува прегледувањето на содржината на шишето, додавањето во секое време и ставањето во движење. Дизајн на капакот за притискање, лесен за отворање на капакот, кружен и нежен, не ги повредува рацете, дното е зголемено, не се лизга и против абење, транспарентно и видливо, лесно се зема. Боја : розова, сина Категорија На Производи : Поостри Кутија Материјал : пп форма : круг капацитет : 1-2Л.

Поврзани производи..