• Свеж
Вода За Ладење пумпа, 800l/H Компјутер Вода За Ладење Интегриран Неми Пумпа За Вода Поддршка PWM За Системот ЗА Ладење НА ПРОЦЕСОРОТ.
zoom_in

Вода За Ладење пумпа, 800l/H Компјутер Вода За Ладење Интегриран Неми Пумпа За Вода Поддршка PWM За Системот ЗА Ладење НА ПРОЦЕСОРОТ.

DEN 481.44

Стока
check Во продавницата

ШИРОКА КОМПАТИБИЛНОСТ : пумпата е компатибилна со сите стандардни поставки на системот за ладење вода Компатибилноста на пумпата за вода е многу силна и во основа нема некомпатибилност. СОФИСТИЦИРАН ДИЗАЈН : позицијата за инсталација НА rgb светло е скриена на задната страна (rgb светлината треба да се купи одделно). И пумпата за ладење НА КОМПЈУТЕРОТ користи врска Со цевки Со општа намена Г1/4 со навој. 800l/H течни процесорот кулер. ИНТЕРФЕЈС ЗА СОВПАЃАЊЕ : интерфејсот Е D порта + 4pin. Интерфејсот на пумпата е многу прецизен и во основа може да одговара на вашата опрема. Ве молиме бидете сигурни дека ќе го користите. ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : пумпата со водено ладење е изработена од акрилен материјал со прекрасен изглед. Компјутерската пумпа со водено ладење е изработена од висококвалитетни материјали, кои не само што имаат долг работен век, туку се и многу издржливи. ИНТИМНА УСЛУГА ПО ПРОДАЖБАТА : ние сме посветени да им обезбедиме на клиентите најдобро искуство за купување. Ако наидете на какви било проблеми додека го користите овој производ, ве молиме контактирајте не навреме. 12-месечна гаранција за квалитет и 30-дневна гаранција за враќање на парите. Спецификација : Материјал : Акрилик + Abs Модел : pu-FS4-J номинална струја : 0,7 Номинална функција : 8w глава На Пумпа : 4 метри проток На пумпа : 800l/H Почетен напон : 7 V највисок напон : 13,5 V брзина Без оптоварување : 5000rpm брзина на Оптоварување : 3000rpm Големина : Прибл.

Поврзани производи..