• Свеж
CLSEVXY Зголемувачко Рачно Огледало Двострано, Рачно Огледало ЗА Зголемување 1X 15X, Рачно Огледало За Преклопување На Патувања, Прилагодливо Ротирачко Биро За Шминка Н?
zoom_in

CLSEVXY Зголемувачко Рачно Огледало Двострано, Рачно Огледало ЗА Зголемување 1X 15X, Рачно Огледало За Преклопување На Патувања, Прилагодливо

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

ДВОСТРАНО ОГЛЕДАЛО со ВИСОКА ДЕФИНИЦИЈА : 1 страна е нормално огледало со висока дефиниција без зголемување, без изобличување, а другата страна е огледало за зголемување од 15 пати ОГЛЕДАЛО ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ ОД 15 ПАТИ : тоа е многу јасно и не е искривено. Одлично за проверка на лицето одблизу. Одлично за шминкање и пинцета на оние несакани влакна на лицето. Тоа ви помага со шминка, нега на лице и др. ДИЗАЈН ЗА МУТИ-УПОТРЕБА : Флексибилна рачка за преклопување која може да ротира повеќе агли(со умерено чувство на амортизација), може да се користи како рачно огледало, огледало на масата и висечко огледало. ОДЛИЧНО ЗА ОГЛЕДАЛО за ПАТУВАЊЕ : тој е компактен и ќе биде одличен за патување додека се преклопува и не е премногу голем. Огледалото е двонасочно огледало-лесно се пакува. Совршена големина за патување. ФОРМА НА ЦРНА И ПОТОК : Класична црна боја и модерно заоблено огледало, стабилност кога го држите.

Поврзани производи..