• Свеж
Електрична подлога за греење во Bhui Термички стапала на нозете потопло загреано подлога за подлога подлога нозе за затоплување на домаќинството за домашна канцела?
zoom_in

Електрична подлога за греење во Bhui Термички стапала на нозете потопло загреано подлога за подлога подлога нозе за затоплување на

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Брзо загревање за 5 секунди, ве прави да се загреете дури и во студената зима за време на најкратко време Надградба на ефектот на греење, греење на јаглероден кристал, без светлина, без звук, без суво. Може да се користи директно вклучен, многу удобен, лесен за носење, лесен за употреба, подготвен за употреба. Нема потреба да ги соблекувате чевлите, само ставете ги нозете на подлогата. Мулти-намена душек не е само потопло на нозе, туку може да се користи и како топла мат. Брзо загревање за 5 секунди, ве прави да се загреете дури и во студената зима за време на најкратко време. Надградба на ефектот на греење, греење на јаглероден кристал, без светлина, без звук, без суво. Може да се користи директно вклучен, многу удобен, лесен за носење, лесен за употреба, подготвен за употреба. Нема потреба да ги соблекувате чевлите, само ставете ги нозете на подлогата. Мулти-намена душек не е само потопло на нозе, туку може да се користи и како топла мат. Спецификација : Име на производот : Електрични стапала потопло загреана подлога под подлога Матматеријал : Подна кожа, јаглеродна кристална : 50x30cm, 50x55cm, 50x80cmweight : 500gpower : 50 WTem Perature : 45-60 Изложба Време : 3-5'temperature Контрола : 2 Gears Voltage : 220 V ACBAGAGE Вклучен : 1 Вклучен : 1 Вклучен : 1 x Електрични стапала потопло загреан под подни тепих.

Product name:
Electric Feet Warmer Heated Floor Carpet Pad Mat
Material:
Floor leather, Carbon crystal
Size:
50x30cm,50x55cm,50x80cm
Weight:
500g
Power:
50W
Temperature:
45-60
Heating time:
3-5'
Temperature control:
2 gears
Voltage:
220V AC
Package included:
1 x Electric Feet Warmer Heated Floor Carpet :

Поврзани производи..