• Свеж
Коаиус Керамички Шеќер Сад Со Капак И Млеко Бокал, Крем И Шеќер Тенџере, Крем Бокал Шеќер Тегла, Кафе Служат Во Собата, Крем Стомна-Розова-Млеко Бокал &засилувач; Шеќ?
zoom_in

Коаиус Керамички Шеќер Сад Со Капак И Млеко Бокал, Крем И Шеќер Тенџере, Крем Бокал Шеќер Тегла, Кафе Служат Во Собата, Крем Стомна-Розова-Млеко

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Овој Комплет Шеќер И Крем, Убав Комплет За Порција Кафе Совршен За Дома, Кафуле, Ресторан, Хотели, Канцеларија Млечниот Бокал И Садот За Шеќер Се Совршени За Сервирање Лимонада, Ладен Чај И Други Пијалоци И Топла Или Загреана Содржина, Како Кафе, Топол Јаворов Сируп, Нацртан Путер И Сос. Со Соодветен Капацитет, Овој Бокал Во Гроздобер Стил Е Совршен За Служење Само На Една Личност Или На Целото Семејство. Комплетот За Крем И Шеќер Е Изработен Од Порцелан Безбеден За Храна, Печен На Висока Температура, Кој Е Издржлив, Нежен И Мазен. Лесен За Чистење И Одржување. Процесот На Производство Ефикасно Ја Намалува Содржината На Тешки Метали Како Олово, Жива И Хром, Не Е Лесен За Размер И Има Добра Безбедност. Овој Комплет Шеќер И Крем, Убав Комплет За Порција Кафе Совршен За Дома, Кафуле, Ресторан, Хотели, Канцеларија. Млечниот Бокал И Садот За Шеќер Се Совршени За Сервирање Лимонада, Ладен Чај И Други Пијалоци И Топла Или Загреана Содржина, Како Кафе, Топол Јаворов Сируп, Нацртан Путер И Сос. Со Соодветен Капацитет, Овој Бокал Во Гроздобер Стил Е Совршен За Служење Само На Една Личност Или На Целото Семејство. Комплетот За Крем И Шеќер Е Изработен Од Порцелан Безбеден За Храна, Печен На Висока Температура, Кој Е Издржлив, Нежен И Мазен. Лесен За Чистење И Одржување.

Поврзани производи..