• Свеж
Сет на четки за акрилни нокти, акрилни четки за нокти за акрилна примена, продолжување на ноктите, четка за акрилен прав за за издлабочување на продолжување на нокт?
zoom_in

Сет на четки за акрилни нокти, акрилни четки за нокти за акрилна примена, продолжување на ноктите, четка за акрилен прав за за издлабочување на

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

【Професионална четка за акрилни нокти】 Совршена за комплет за акрилни нокти или користете како заменливи акрилни четки за нокти за да направите продолжување на ноктите, што дефинитивно ќе ви овозможи многу забава за време на маникирање 【Рачка со висок квалитет】 Нашите четки за акрилни нокти се направени од легура материјал, не се лесни за 'рѓа, не е лесен за деформирање. 【Широко користете】 Нашиот комплет за акрилна четка за нокти може да се користи за да се направи продолжување на акрилните нокти, резба на 3Д нокти. Со овој професионален сет за четки за акрилни нокти, лесно ќе создадете акрилни нокти, 3Д обрасци, решетки или цвеќиња. 【Најдобар подарок】 Сетот за акрилна четка за уметност на ноктите е издржлив за дневна употреба. Можете лесно да ја извалкате вашата уметност за нокти во секое време и на кое било место. Тоа е најдобар подарок за себе или за вашите пријатели и семејства. 【Топли совети】 Секоја четка за чистење на ноктите има заштитно капаче за да ги задржи влакната чисти. Четката за чистење на ноктите ќе го олесни процесот на уметноста на ноктите. Пред првата употреба, ве молиме исплакнете ги новите четки за нокти за уметност со нокти со чистач за четки или течен мономер темелно. После маникир, тесно исчистете ја четката за лак за нокти со чистач на четки или течен мономер. Отстранете што е можно повеќе влага со хартиена крпа и преобликување пред да се чува. 【Професионална четка за акрилни нокти】 Совршена за комплет за акрилни нокти или користете како заменливи акрилни четки за нокти за да направите продолжување на ноктите, што дефинитивно ќе ви овозможи многу забава за време на маникирање. 【Рачка со висок квалитет】 Нашите четки за акрилни нокти се направени од легура материјал, не се лесни за 'рѓа, не е лесен за деформирање. 【Широко користете】 Нашиот комплет за акрилна четка за нокти може да се користи за да се направи продолжување на акрилните нокти, резба на 3Д нокти. Со овој професионален сет за четки за акрилни нокти, лесно ќе создадете акрилни нокти, 3Д обрасци, решетки или цвеќиња.

Поврзани производи..