• Свеж
Бебе шетачи на лајлдашун предни/задни тркала додатоци за замена, детски превоз со алатки Премиер шетачи замена на ритари тркала, сет, замена на тркала за шетачи Уни?
zoom_in

Бебе шетачи на лајлдашун предни/задни тркала додатоци за замена, детски превоз со алатки Премиер шетачи замена на ритари тркала,

DEN 734.40

Стока
check Во продавницата

Висока компатибилност : Овие тркала за шетачи се погодни за најпопуларните брендови за шетачи, како што е бебето за yoyo/yoya/можете лесно да ги замените старите или оштетените тркала за шетачи со овие сигурни Безбедно тркалање : Со природен гумен материјал, овие тркала за шетачи можат непречено да се тркалаат над тепих, тротоарот или тревата, а тие исто така не се означуваат за безбедна употреба на затворено на подови од плочки и дрвени предмети. Уживајте во мазно и безбедно возење со вашето бебе. Лесно за инсталирање : Тркалата за шетачи можат лесно да се инсталираат со шестоаголен клуч. Можете да изберете пар предни или задни тркала според потребата на вашиот шетач. Тоа е решение без кавга и удобно замена. Ротација од 360 степени : Тркалата за шетачи можат да ротираат 360 степени, со што ќе се олесни ракувањето и маневрирањето на вашиот шетач. Обезбедува удобно и без напорно вртење искуство за родителите. Трајни и отпорни на абење : Овие тркала за шетачи се изработени од природна гума и легура материјал, што ги прави да носат отпорни и издржливи за долго време. Можете да ги користите со доверба и да уживате во долготрајниот настап. Висока компатибилност : Овие тркала за шетачи се погодни за најпопуларните брендови за шетачи, како што е бебето за yoyo/yoya/можете лесно да ги замените старите или оштетените тркала за шетачи со овие сигурни. Безбедно тркалање : Со природен гумен материјал, овие тркала за шетачи можат непречено да се тркалаат над тепих, тротоарот или тревата, а тие исто така не се означуваат за безбедна употреба на затворено на подови од плочки и дрвени предмети. Уживајте во мазно и безбедно возење со вашето бебе. Лесно за инсталирање : Тркалата за шетачи можат лесно да се инсталираат со шестоаголен клуч. Можете да изберете пар предни или задни тркала според потребата на вашиот шетач. Тоа е решение без кавга и удобно замена.

Condition:
Brand New
Material:
rubber+alloy
Color:
As Pictures Shown
Type:
1 Pair Front Wheel, 1 Pair Back Wheel(optional)
Wheel Diameter:
approx.13cm/5.1inWeight
Package list:
 
1 * Baby Stroller Wheels:
Note:
Use a hexagonal wrench to unscrew the screws to install.1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Поврзани производи..