• Свеж
Housoutil жица закачалки со жица за закачалки за жица 100 парчиња куки за пегаболка за полици за полици за куки куки метални пегборд куки поставени копици метални закача?
zoom_in

Housoutil жица закачалки со жица за закачалки за жица 100 парчиња куки за пегаболка за полици за полици за куки куки метални пегборд

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

J Style Peg Hook : еколошки и цврсто железо за долгогодишна употреба Кука за приказ на Pegboard : Куки за бања, кујна, шкаф, фиока, гардероба и канцеларија, потребни дупчење или алатки. Поставете сет на куки за табли : висечки куки за обесени крпи и облека, клучеви, капа и многу други. Кука за алатка за табли : Комплетна употреба на вратата на вратата за складирање во вашиот ограничен дом, кујна, трпезарија. Метална плоча од плоча : Класичен закачалка за врата, совршено решение за складирање за колеџски домови, станови, бањи и спални соби. J Style Peg Hook : еколошки и цврсто железо за долгогодишна употреба. Кука за приказ на Pegboard : Куки за бања, кујна, шкаф, фиока, гардероба и канцеларија, потребни дупчење или алатки. Поставете сет на куки за табли : висечки куки за обесени крпи и облека, клучеви, капа и многу други. Кука за алатка за табли : Комплетна употреба на вратата на вратата за складирање во вашиот ограничен дом, кујна, трпезарија. Метална плоча од плоча : Класичен закачалка за врата, совршено решение за складирање за колеџски домови, станови, бањи и спални соби. Пакетот вклучува 100 x Карактеристики на куки за бања - класична закачалка на вратите, совршено решение за складирање за домови од колеџ, станови, бањи и спални соби. - Виси куки за висење на крпи и облека, клучеви, капа и многу други.

Поврзани производи..