• Свеж
Електричен појас за електричен половината на пилипанот со 3 нивоа на топлина, безжична подлога за греење, електрична подлога за греење, менструална подлога за грее?
zoom_in

Електричен појас за електричен половината на пилипанот со 3 нивоа на топлина, безжична подлога за греење, електрична подлога за греење,

DEN 478.24

Стока
check Во продавницата

Намалување на бучавата : Интелигентно намалување на бучавата, тивко и нема да го нарушува спиењето, да остане топло цела ноќ, да има добар сон Прилагодлива големина : Безжичен загреан појас на половината со прилагодлива големина на половината, лесно се прилагодува тесно или лабаво, погодно за повеќето жени и девојчиња. 3 Ниво на топлина : Брзо загревање и затоплување, 3 нивоа на контрола на температурата, ублажување на дисменореја, загрејте ја матката. Компактен deisgn : Компактен и флексибилен дизајн, лесен за носење, удобно чистење, нема потреба да се расклопувате и миете, само треба нежно бришење. Диви апликации : Можете да користите безжичен појас за греење во различни сценарија, без разлика дали одмарате, читате, возите или работите. Спецификација : Тип на ставка : Електричен појас на половината : Апбатерија Тип : Литиум јонска батерија Капацитет : 1800m Ah (испорачана со вградена батерија) Применливи симптоми : Бегство на грбот, ладни раце и нозе, менструална дисменорефнација : топол матка/топол стомак/топло половината/топло Белипа Gear : 50-55-60 ℃ Список на пакети : 1 x Електричен појас за половината 1 x USB кабел1 x Упатство за корисникот на англиски јазик.

Item Type:
Electric Waist Belt
Material:
ABSBattery Type
Battery Capacity:
1800mAh (delivered with built-in battery)
Applicable Symptoms:
Backache, cold hands and feet, menstrual dysmenorrheaFunction
Warm Gear:
50-55-60℃
Package List:
1 x Electric Waist Belt 1 x USB Cable1 x English User Manual

Поврзани производи..