• Свеж
Кабилок 2 парчиња Држач За Отпадна Хартија Тоалет Пенкало Отпад Спална Соба Бања Молив Корпа За Отпадоци Хартија И Автомобил Ретро Рустикален Капак Со Големина На ?
zoom_in

Кабилок 2 парчиња Држач За Отпадна Хартија Тоалет Пенкало Отпад Спална Соба Бања Молив Корпа За Отпадоци Хартија И Автомобил Ретро Рустикален

DEN 284.80

Стока
check Во продавницата

ASБИН БЕЗ КАПАКПрименливо за дома, канцеларија, училиште и други места и за трајна употреба. Со исклучителна шема, корпата за отпадоци може да биде совршени украси на вашето место. ЕВРОПСКА КОРПА за отпадНепокриен дизајн, лесен за употреба. КОФА ЗА СКЛАДИРАЊЕ АЛИШТАи за трајна употреба. Мала Корпа За Отпадоци Во ретро Стил, Декоративна Корпа за Отпадоци Од Корпа За Отпадоци Од Хартија За Бања, Спална Соба, Канцеларија и Многу Повеќе. КАНЦЕЛАРИСКА КОРПА за ОТПАДОЦИ користи Материјал - Изработен од врвна кожа и отпорен на удари. ДЕКОРАТИВНА КОРПА за ОТПАДОЦИ изработена Од врвна кожа, карактеристики и анти-влијание. корпа за отпадоци. корпа за отпадоци. Пакет Листа 1 х Карактеристики На корпата за отпад - И за трајна употреба. - Материјал : Кожа. - Боја : Светло сина. - Се применува за дома, канцеларија, училиште и други места. - Изработени од врвна кожа, карактеристики и анти-влијание. - Големина : Прибл. 14 х 14 х 15 см / 5,5 х 5,5 х 5,9 инчи. - Со исклучителна шема, корпата за отпадоци може да биде совршени украси на вашето место. - Непокриен дизајн, лесен за употреба.Информации за стокадекоративна корпа За отпадоци Ова е едноставен дизајн непокриена корпа за отпадоци со извонредна изработка.asбин без капак тоа може да биде совршена декорација во вашиот дом, канцеларија или други места.

Поврзани производи..