• Свеж
Стопери за куки за глупости за куки за 1/4 pegboard куки и куки за сила, бела тркалезна гума за контрола на инвентарот, заклучувања за штипки за пеги за малопродажни куки ?
zoom_in

Стопери за куки за глупости за куки за 1/4 pegboard куки и куки за сила, бела тркалезна гума за контрола на инвентарот, заклучувања за

DEN 799.20

Стока
check Во продавницата

Вклучува 500 клипови со бела гумена штица за употреба на 1/4 куки за штипки и 1/4 куки за wallидови Не за куки за табли за штипки или куки за таблата под 3/16 "дебели. Куки за штипки за штипки се продаваат одделно. Нашите бели гумени табли со штипки работат и на метални штипки и на пластични куки за штипки со дебелина од 0,15-0,28" дебели. Мора да има за додатоци за 1/4 pegboard и комплети за додатоци Slatwall. Лесна контрола на залихите на куки за малопродажба за висина на малопродажба на табли за штипки. Склопете ги нашите стоп -стопери за куки за малолетни плочи на вашите куки за малопродажба за професионално прикажување на вашите производи. Направено од флексибилен бел винил, нашиот организатор на Pegboard престанува лесно да се лизне низ куки на Gridwall на вашата полица за штипки или панелот Slatwall за брзи прилагодувања. Добро се залепи на бравите на челични штипки. Организатор на хардвер за професионален wallиден штип за гаража Pegboard slat wallид што виси куки и додатоци за организатор на табли за малопродажба. Мора да има во кој било комплет за додатоци на wallидот SLAT и PEG. Вклучува 500 клипови со бела гумена штица за употреба на 1/4 куки за штипки и 1/4 куки за wallидови. Не за куки за табли за штипки или куки за таблата под 3/16 "дебели. Куки за штипки за штипки се продаваат одделно. Нашите бели гумени табли со штипки работат и на метални штипки и на пластични куки за штипки со дебелина од 0,15-0,28" дебели.

Поврзани производи..