• Свеж
UpBright 13.5V AC/DC Adapter Compatible with RCA RTS7110B RTS7110B-2 RTS7220B RTS72208 RTS2701B-E1 RTS735 RTS735E RTS635 RT5635 Home Theater SoundBar Speaker 13.5VDC 1.8A Power Supply Battery Charger
zoom_in

UpBright 13.5V AC/DC Adapter Compatible with RCA RTS7110B RTS7110B-2 RTS7220B RTS72208 RTS2701B-E1 RTS735 RTS735E RTS635 RT5635

DEN 239.84

Стока
check Во продавницата

Влезен напон на светски влез 100-240 VAC 50/60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон OCP : Над струја на излез. Во одлична работна состојба. Поднесена поврат од 30 дена. 24 месеци размена. Up Bright New Global 13.8 A AC / DC Adapter Compatible with RCA RTS7110 B RTS7110 B-2 RTS7220 B RTS2701 B-E1 RTS735 RTS735 E RTS635 Home Theater Sound bar Sound Bar Speaker 13.5 VDC 1800m A DC13.5 Volts Switching Power Supply Cord Cable PS Wall Home Battery Полнач Мијани ПСУ. Компатибилен со : RCA RTS7110 B RTS7110 B-2 40 "Домашен театарски звук на звук на звук на звук на звук RTS735 RTS735 E RTS635 RT5635 RTS7220 B RTS72208; RCA RTS2701 B-E1 RTS2701 BE1 38" Bluetooth Audio Sound Bar Sonder. Влезен напон на светски влез 100-240 VAC 50/60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја на излез. Во одлична работна состојба. Поднесена поврат од 30 дена. 24 месеци размена. Up Bright New Global 13.8 A AC / DC Adapter Compatible with RCA RTS7110 B RTS7110 B-2 RTS7220 B RTS2701 B-E1 RTS735 RTS735 E RTS635 Home Theater Sound bar Sound Bar Speaker 13.5 VDC 1800m A DC13.5 Volts Switching Power Supply Cord Cable PS Wall Home Battery Полнач Мијани ПСУ. Компатибилен со : RCA RTS7110 B RTS7110 B-2 40 "Домашен театарски звук на звук на звук на звук на звук RTS735 RTS735 E RTS635 RT5635 RTS7220 B RTS72208; RCA RTS2701 B-E1 RTS2701 BE1 38" Bluetooth Audio Sound Bar Sonder.

Поврзани производи..