• Свеж
Услуги за автоматски продавници Супер знаме 3 пакувања и столбови-мефли-ветровито-отворено-отворено
zoom_in

Услуги за автоматски продавници Супер знаме 3 пакувања и столбови-мефли-ветровито-отворено-отворено

DEN 3438.08

Стока
check Во продавницата

Комплетно вклучува знаме, пол и монтирање Висок 2 1/2 или 3 стапки x 15 стапки (кога е целосно собрано). Супер тешки полиестерски плетен материјал. Тешка и боја брзо со огледална слика 100% крварење на обратна страна. Зашиен армиран ракав лесно се лизга на пол. Комплетно вклучува знаме, пол и монтирање. Висок 2 1/2 или 3 стапки x 15 стапки (кога е целосно собрано). Супер тешки полиестерски плетен материјал. Тешка и боја брзо со огледална слика 100% крварење на обратна страна. Зашиен армиран ракав лесно се лизга на пол. Услуги за автоматски продавници Супер знаме 3 пакувања и столбови-мефли-ветровито-отворено.

Поврзани производи..