• Свеж
Електрични инвалидски колички за возрасни, моторизирани инвалидски колички, 13,8 кг кога без батерии, опремени со литиум батерии со висок капацитет со висок волт, мо?
zoom_in

Електрични инвалидски колички за возрасни, моторизирани инвалидски колички, 13,8 кг кога без батерии, опремени со литиум батерии со висок капацитет

DEN 433.60

Стока
check Во продавницата

✔ [Лесен и преносен] : Нашата електрична електрична столица за преклопување усвојува умен паметен дизајн на преклопување, не е потребно скоро време да се преклопи во големината на куфер со средна големина, и тежи само 30,4 фунти (13,8 кг), дури и за жени Може лесно да се крене и да се стави во багажникот на автомобилот Инсталирајте ги анти-пренасочните тркала на инвалидската количка во обратна насока, а инвалидската количка може да се склопи за да застане за да може да се постави во мал агол без да заземе простор. ✔ [Силна издржливост] : Нашата електрична инвалидска количка за возрасни има силна, лесна литиум-јонска батерија со голем капацитет со голем капацитет, што не е засегната од температурата на околината и може да се наполни независно. Целосното полнење може да трае 23 ~ 25 милји. Опремено со 2 комплети од 180 W без четки мотори, со огромен вртежен момент и моќ, може да го предизвика секој вид на патот и да се искачи на стрмните ридови. Мала по големина и светлина во тежина, може да постигне високи перформанси неспоредливи со традиционалните електрични побудувачки мотори. ✔ [Интелигентен систем на сопирачки] : Оваа најнова инвалидска количка има интелигентен електромагнетски систем на сопирачки. Кога инвалидската количка е во електричен режим, сè додека е ослободена рачката за работа со инвалидска количка, инвалидската количка може да престане да се движи, што е исклучително погодно. Инвалидската количка има електрични и рачни режими со двојна употреба. Кога батеријата е исцрпена или копчето за напојување е исклучено, може да се претвори во рачен режим. Кога моќноста е вклучена, таа е во електричен режим. ✔ [Quadruple Заштита на перформанси на батеријата] : Заштита на температурата, за да се обезбеди дека батеријата работи на безбедна температура; Заштита на краток спој, за автоматско заштита на батеријата во случај на абнормален краток спој, за да се спречи оштетување на матичната плоча и батеријата; Заштита на преоптоварување, автоматски да се исклучи откако ќе се наполни целосно, за да се избегне преполнување на штетата; Заштита на преполнување, ефикасно избегнувајќи оштетување на батеријата предизвикана од прекумерно празнење. ✔ [Цврста и стабилна структура на материјалот] : Процесот на пренесување на јаглеродни влакна е комбиниран со главниот материјал за алуминиумска легура, така што инвалидската количка не само што ја задржува јачината на алуминиумската легура, туку и ја добива естетиката на јаглеродни влакна и може да носи до 265 фунти. Со четири амортизери со шок од пролет-суспензија кои непречено се возат низ трева, чакал, кал, снег, па дури и некои песочни површини, таа е способна да предизвикува секаков вид на пат и е дизајниран за патување со долги растојанија. ✔ [Важна белешка, обрнете внимание!] : Забележете дека тежината од 30,4 фунти е тежината на инвалидската количка откако ќе се отстрани батеријата. Ако е инсталирана батеријата, тежината на инвалидската количка е околу 40 килограми. Батеријата може да се расклопи за време на транспортот, а потоа може да се склопи инвалидската количка, што го олеснува носењето. Кога ја отстранувате батеријата, треба само да ја притиснете бравата, а батеријата може лесно да се извади или инсталира, што е многу едноставно. ✔ [Лесен и преносен] : Нашата електрична електрична столица за преклопување усвојува умен паметен дизајн на преклопување, не е потребно скоро време да се преклопи во големината на куфер со средна големина, и тежи само 30,4 фунти (13,8 кг), дури и за жени Може лесно да се крене и да се стави во багажникот на автомобилот. Инсталирајте ги анти-пренасочните тркала на инвалидската количка во обратна насока, а инвалидската количка може да се склопи за да застане за да може да се постави во мал агол без да заземе простор. ✔ [Силна издржливост] : Нашата електрична инвалидска количка за возрасни има силна, лесна литиум-јонска батерија со голем капацитет со голем капацитет, што не е засегната од температурата на околината и може да се наполни независно. Целосното полнење може да трае 23 ~ 25 милји. Опремено со 2 комплети од 180 W без четки мотори, со огромен вртежен момент и моќ, може да го предизвика секој вид на патот и да се искачи на стрмните ридови. Мала по големина и светлина во тежина, може да постигне високи перформанси неспоредливи со традиционалните електрични побудувачки мотори. ✔ [Интелигентен систем на сопирачки] : Оваа најнова инвалидска количка има интелигентен електромагнетски систем на сопирачки. Кога инвалидската количка е во електричен режим, сè додека е ослободена рачката за работа со инвалидска количка, инвалидската количка може да престане да се движи, што е исклучително погодно. Инвалидската количка има електрични и рачни режими со двојна употреба. Кога батеријата е исцрпена или копчето за напојување е исклучено, може да се претвори во рачен режим. Кога моќноста е вклучена, таа е во електричен режим. ✔ [Quadruple Заштита на перформанси на батеријата] : Заштита на температурата, за да се обезбеди дека батеријата работи на безбедна температура; Заштита на краток спој, за автоматско заштита на батеријата во случај на абнормален краток спој, за да се спречи оштетување на матичната плоча и батеријата; Заштита на преоптоварување, автоматски да се исклучи откако ќе се наполни целосно, за да се избегне преполнување на штетата; Заштита на преполнување, ефикасно избегнувајќи оштетување на батеријата предизвикана од прекумерно празнење.

Поврзани производи..