• Свеж
Lcbnhpy приколка за прицврстување се заклучува со 4-цифрена лозинка се вклопуваат 1-7/8 , 2, 2-5/16 спојници, заклучување на спојници без комбинација за патни приколка за пат?
zoom_in

Lcbnhpy приколка за прицврстување се заклучува со 4-цифрена лозинка се вклопуваат 1-7/8 , 2, 2-5/16 спојници, заклучување на спојници без комбинација

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

【Универзална приколка за заклучување на приколката】 Ова заклучување на спојниците е дизајнирано да одговара на 1-7/8 ", 2", 2-5/16 "Парови Ratchet е прилагодлив со 11 позиции за заклучување за приколка, RV Travel, SUV, камион, брод. 【Ажуриран дизајн без клуч】 Во споредба со традиционалниот дизајн на клучеви, ова заклучување на метежот со 4-цифрена лозинка во 10000 комбинација обезбедува безбедност на вашето возило, нема потреба да се грижите за губење на копчињата. Алуминиумска легура и тешка челик, висококвалитетни материјали и финишот за обложување во прав е издржлива, 'рѓосана и водоотпорна, што го прави заклучувањето на топката да трае подолго. 【Лесно инсталација】 Секој сет за заклучување на приколката вклучува 1 единица за заклучување и 1 упатство за инструкции. Лесен за инсталирање. Заклучување на приколка за заклучување. Ова заклучување на комбинација со висока безбедносна комбинација е одлично за RV, приколка, чамци, SUV и многу повеќе.

Поврзани производи..