• Свеж
Електрични влошки за греење, DC5V 3,9 x 7,9in 70¨H до 140¨heelectric крпа за грејач на крпа USB 4 смени прилагодливи тајминг временски преклопни јаглеродни влакна што се перат за об?
zoom_in

Електрични влошки за греење, DC5V 3,9 x 7,9in 70¨H до 140¨heelectric крпа за грејач на крпа USB 4 смени прилагодливи тајминг

DEN 1476.80

Стока
check Во продавницата

Брзо загревање : Преносна подлога за греење, безбедна и лесна за употреба, може да се прицврсти околу шиењето, температурата во внатрешноста на јакната постојано ќе се зголемува со времето на греење, обично ја достигнува посакуваната температура за околу 10 минути ч 4 нивоа на греење : Оваа USB подлога за греење е 3,9 x 7,9in, електричното ќебе брзо ќе се загрее на потребната температура за неколку секунди, а изборот на четири брзини на силни, високи, средни и ниски е повеќе пријателски за корисникот за прилагодување температурата што ви е потребна; чувајте ја температурата на 70¨H-140¨H. 30*30см три-брзински термостат за греење на термостат, преклопување на завиткување. Поставете го вратот и ослободете го заморот : Влошките за греење на вратот ја ублажуваат болката во вратот, се наведнуваат, се перат, не заземаат простор, брзо се загреваат и одржуваат висока температура. Лист за греење на ременот 5 V Крховен влакно електрично згрутчување на греење. Широка употреба : Подлогата за греење доставува поток на топлина во погодената област на болка, помага во намалување на мускулните грчеви, вкочанетост и болка во рамената, грбот, вратот, нозете, колената, итн. Може да се користи и како подлога за греење за мали миленичиња како што се мачки и кучиња. Влажна и сува терапија со топлина : Време : 15 мин, 30 мин, 45 мин, 60мин. на електрична енергија, или адаптер за напојување од 5 V. Брзо загревање : Преносна подлога за греење, безбедна и лесна за употреба, може да се прицврсти околу шиењето, температурата во внатрешноста на јакната постојано ќе се зголемува со времето на греење, обично ја достигнува посакуваната температура за околу 10 минути ч. 4 нивоа на греење : Оваа USB подлога за греење е 3,9 x 7,9in, електричното ќебе брзо ќе се загрее на потребната температура за неколку секунди, а изборот на четири брзини на силни, високи, средни и ниски е повеќе пријателски за корисникот за прилагодување температурата што ви е потребна; чувајте ја температурата на 70¨H-140¨H. 30*30см три-брзински термостат за греење на термостат, преклопување на завиткување.

Item Type:
Electric Cloth Heater Pad
Material:
Carbon fiber
Supply Voltage:
DC 5V
Product Size(without wire):
Approx. 10 x 20cm / 3.9 x 7.9in
Temperature:
Strong Temperature
Timing:
15min, 30min, 45min, 60min
Package List:
1 x Heating Pad1 x Thermostat
Note:
Please allow tiny size error due to manual measurement. Please take the real one as standard.

Поврзани производи..