• Свеж
Пдгјг Кутија За Складирање Кујнски Фрижидер Со Капак Кутија За Складирање Контејнери За Складирање Храна Кутија За Складирање Фрижидер Кутија За Складирање За По?
zoom_in

Пдгјг Кутија За Складирање Кујнски Фрижидер Со Капак Кутија За Складирање Контејнери За Складирање Храна Кутија За Складирање Фрижидер

DEN 643.20

Стока
check Во продавницата

Перење + Одвод : Само еден крцкав, материјал : ПЕТ+ПП+АПС Лизгајте нагоре и надолу до и затворете го отворот : (различно овошје и зеленчук за прилагодување на влажноста). Ракувајте со зафат и надредете за да заштедите простор : јасна класификација/лесна за земање храна. Чувајте уредно без мирис : фрижидерот е уреден и уреден, секогаш одржувајќи свежина. Вградената партиција може да се постави хоризонтално или вертикално : положбата може да се прилагоди според обликот и големината на овошјето и зеленчукот. Перење + Одвод : Само еден крцкав, материјал : ПЕТ+ПП+АПС. Лизгајте нагоре и надолу до и затворете го отворот : (различно овошје и зеленчук за прилагодување на влажноста). Ракувајте со зафат и надредете за да заштедите простор : јасна класификација/лесна за земање храна. Чувајте уредно без мирис : фрижидерот е уреден и уреден, секогаш одржувајќи свежина. Вградената партиција може да се постави хоризонтално или вертикално : положбата може да се прилагоди според обликот и големината на овошјето и зеленчукот. Перење + Одвод : Само еден крцкав, материјал : ПЕТ+ПП+АПС.Лизгајте нагоре и надолу до и затворете го отворот : (различно овошје и зеленчук за прилагодување на влажноста).Ракувајте со зафат и надредете за да заштедите простор : јасна класификација/лесна за земање храна.Чувајте уредно без мирис : фрижидерот е уреден и уреден, секогаш одржувајќи свежина.

Поврзани производи..