• Свеж
Banner Buzz Направете го тоа видливо кафе што може да се повлече на банер за прилагодлив штанд - Вертикален знак на знак за настани во продавница во затворен простор со т?
zoom_in

Banner Buzz Направете го тоа видливо кафе што може да се повлече на банер за прилагодлив штанд - Вертикален знак на знак за настани во продавница

DEN 4045.60

Стока
check Во продавницата

Застанувањето на банерот на банерот доаѓа со специјалитет за замена на графичкиот транспарент според свеста за пораките и со тоа ви дозволува слободно да се менувате преку листот и да кликнете уште еден, како што се бара Застанувањето на банерот на банерот доаѓа со специјалитет за замена на графичкиот транспарент според свеста за пораките и со тоа ви дозволува слободно да се менувате преку листот и да кликнете уште еден, како што се бара. Застанувањето на банерот на банерот доаѓа со специјалитет за замена на графичкиот транспарент според свеста за пораките и со тоа ви дозволува слободно да се менувате преку листот и да кликнете уште еден, како што се бара. Застанувањето на банерот на банерот доаѓа со специјалитет за замена на графичкиот транспарент според свеста за пораките и со тоа ви дозволува слободно да се менувате преку листот и да кликнете уште еден, како што се бара. Застанувањето на банерот на банерот доаѓа со специјалитет за замена на графичкиот транспарент според свеста за пораките и со тоа ви дозволува слободно да се менувате преку листот и да кликнете уште еден, како што се бара. Нашите претходно дизајнирани штандови за банер на тркала се една од трајните опсези на алатки за прикажување што можат да се прикажат и во затворено и на отворено. Штандот на транспарентот е изработен од здрав алуминиум што дополнително опфаќа прилагодување на пролетната напнатост и усогласување, а 3-парчињата банџи-столб со дебелина од 15мм и 1мм гарантира постабилни резултати.

Поврзани производи..