• Свеж
Контрола на безжичен далечински управувач на безжичен далечински управувач на HCDZ за Sony Alpha A7R IV A7III A7R III A9 A7R II A7 II A7R A7R A7S со целосна рамка со дигитална дигитална леќа ?
zoom_in

Контрола на безжичен далечински управувач на безжичен далечински управувач на HCDZ за Sony Alpha A7R IV A7III A7R III A9 A7R II A7 II A7R

DEN 239.68

Стока
check Во продавницата

Потребна е батерија CR2025 Не се вклучени батерии и упатства. Не е потребно програмирање. 90 дена гаранција. Лесен за употреба, само ставете во свежи батерии, тогаш ќе работи. Потребна е батерија CR2025. Не се вклучени батерии и упатства. Не е потребно програмирање. 90 дена гаранција. Лесен за употреба, само ставете во свежи батерии, тогаш ќе работи. Што има во пакетот : 1 x далечински управувач, ниту една батерија и упатства вклучени ќе работат веднаш кога ќе се вметнат нови батерии ● Не оставајте го далечинскиот управувач на исклучително топло или влажно место. ● Не користете нова батерија со стара. ● Не го изложувајте далечинскиот сензор на насочени апарати за сончева светлина или осветлување. Со тоа може да предизвика дефект. ● Ако не го користите далечинскиот управувач подолг временски период, извадете ги батериите за да избегнете можно оштетување од истекување на батеријата и корозија. , приближете се поблиску до уредот Отстранете ги сите пречки помеѓу далечинскиот и IR сензорот на Device Make Сигурно дека кабелот за напојување на вашиот уред е вклучен и вклучен.

Поврзани производи..