• Свеж
Сите-во - 1 HD Sd Видео Рекордер Со HDMI Компонента Видео RCA AV Влезови
zoom_in

Сите-во - 1 HD Sd Видео Рекордер Со HDMI Компонента Видео RCA AV Влезови

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Самостојна HD видео рекордер Со H 264/ хардвер енкодер вградени во. HD видео снимање ВО реално време користејќи H. 264/MP4 aac хардверски кодек, така што е потребна помала големина на датотека и помалку простор за складирање. Снимање во остар и јасен формат MPEG4 и зачувано во USB диск или SD мемориска картичка по избор на корисникот. МОЖЕ да се вклучи ВО USB порта НА КОМПЈУТЕР со поставување на драјверот како USB уред за снимање видео ЗА ОПЕРАТИВНИОТ СИСТЕМ Pc Windows. Поддржува повеќе HD/SD видео/аудио влезови : 1 HDMI влез или DVI преку користење на опционален адаптер 1 Hd/SD компонента YPb Pr/YUV видео / аудио влез 1 композитен RCA видео влез + стерео L/R аудио влез 1 влез на микрофон за снимање со коментар во живо. Поддржува сите HDMI влезови на 1080p, 1080i, 720p, 576p и 480p. Поддржува сите компјутерски DVI HDMI влезови од 640x480 до 1920x12000 пиксели. Поддржува сите компоненти YPb Pr/YUV видео влезови на 1080p, 1080i, 720p, 576p/576i и 480p/480i. Поддржува HDMI излез/премин преку, така што корисниците можат да ги гледаат HD видеата додека снимаат извршени истовремено. Квалитетот на снимање од 1080p или 720p може да се избере кога влезот на видеото е 1080p или квалитетот на снимањето ќе го следи оригиналниот влез на видео ако резолуцијата на влезот е еднаква или помала од 720p. Поддржува влез на микрофон за снимање со коментар во живо. Брзина на снимање СО Брзина ОД 140 МБ во минута или 8,4 МК на час. Лесно ракување СО IR далечински управувач. Целосно опремен софтвер за уредување/пишување видео вклучен за понатамошно уредување видео или постпродукција. Поддржува софтверско видео кодирање во различни формати КАКО ШТО СЕ АВИ, АСФ, МПЕГ1, МПЕГ2, МП4, ВМВ, QTMOV итн. Поддржува бит-стапка на снимање на максимум 4М, 10м или 16мбпс. Поддржува сите USB хард диск или USB флеш диск големини до 2 тб максимум ВО NTFS или масти/FAT32 формат (ex FAT не е поддржан). Самостојна HD видео рекордер Со H. 264/ хардвер енкодер вградени во. HD видео снимање ВО реално време користејќи H. 264/MP4 aac хардверски кодек, така што е потребна помала големина на датотека и помалку простор за складирање. Снимање во остар и јасен формат MPEG4 и зачувано во USB диск или SD мемориска картичка по избор на корисникот. МОЖЕ да се вклучи ВО USB порта НА КОМПЈУТЕР со поставување на драјверот како USB уред за снимање видео ЗА ОПЕРАТИВНИОТ СИСТЕМ Pc Windows. Поддржува повеќе HD/SD видео/аудио влезови : 1 HDMI влез или DVI преку користење на опционален адаптер 1 Hd/SD компонента YPb Pr/YUV видео / аудио влез 1 композитен RCA видео влез + стерео L/R аудио влез 1 влез на микрофон за снимање со коментар во живо. Поддржува сите HDMI влезови на 1080p, 1080i, 720p, 576p и 480p. Поддржува сите компјутерски DVI HDMI влезови од 640x480 до 1920x12000 пиксели. Поддржува сите компоненти YPb Pr/YUV видео влезови на 1080p, 1080i, 720p, 576p/576i и 480p/480i. Поддржува HDMI излез/премин преку, така што корисниците можат да ги гледаат HD видеата додека снимаат извршени истовремено. Квалитетот на снимање од 1080p или 720p може да се избере кога влезот на видеото е 1080p или квалитетот на снимањето ќе го следи оригиналниот влез на видео ако резолуцијата на влезот е еднаква или помала од 720p. Поддржува влез на микрофон за снимање со коментар во живо. Брзина на снимање СО Брзина ОД 140 МБ во минута или 8,4 МК на час.

Поврзани производи..