• Свеж
Еколошка заштита Хувер Тунел За Ветер Правосмукалка Тип И Кеси 3 Кеси Во Пакување
zoom_in

Еколошка заштита Хувер Тунел За Ветер Правосмукалка Тип И Кеси 3 Кеси Во Пакување

DEN 120.96

Стока
check Во продавницата

Хувер Тип И Правосмукалка Кеси Бренд За Замена На Животната Средина. 99,7% Микрофилтрација. 3 кеси во пакување. Хувер Тип И Правосмукалка Кеси. Бренд За Замена На Животната Средина. 99,7% Микрофилтрација. 3 кеси во пакување. Работи Со : Хувер Ветер Тунел Исправена Правосмукалка Хувер Тип И Кеси Хувер U5395-900 Hoober U5433-900 Hoover U5445-900 Hoover U5465-900 Hoover U5465-960 Hoover U5395-900 Hoover U5433-900 Hoover U5445-900 Hoover U5445-900 Хувер У5465-900 Хувер У5465-960 Хувер У6425-900 Хувер У6445-900 Хувер У6446-900 Хувер У6449-900 Хувер У6451-900 Хувер У6455-900 Хувер У6455-900 Хувер У6446-900 Хувер У6449-900 Хувер У6451-900 Хувер У6455-900 Хувер Опис : Генерички Бренд За Замена На Животната Средина, 99,7% Микрофилтрација, 3 Кеси Во Пакет.

Поврзани производи..