• Свеж
ЛИЛИЈАН Пред-Валани 2160 Парчиња Сребро полиран Екстра Тешка Тежина Целосна Големина Прибор За Јадење Завиткани во &засилувач; Лен-Како Салфетка за индивидуални гос?
zoom_in

ЛИЛИЈАН Пред-Валани 2160 Парчиња Сребро полиран Екстра Тешка Тежина Целосна Големина Прибор За Јадење Завиткани во &засилувач; Лен-Како

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

ПРЕТХОДНО ВАЛАНИ ПРИБОР за ЈАДЕЊЕ - 1 Комплет Вклучува 1 пластични вилушки, 1 пластични ножеви, 1 пластични лажици и 1 абсорбента салфетки за секој Гостин Што Служи За сите Ваши Настани Подгответе појадок, ручек, вечера или услуга за шведска маса за вашите почесни гости со врвен валани пластични прибор за јадење!. НЕТОКСИЧНИ И БЕЗ БПА-Изработени од пластика безбедна за храна која е нетоксична и без БПА. Пластичните златни сребрени садови се дизајнирани да се перат и еднократно ако сакате, а потоа на крајот да се рециклираат. Спречете повеќе ѓубре да се додава на депониите и избегнувајте проблеми со металниот прибор. ФУНКЦИОНАЛНО : совршено решение за стилски и функционален завиткан прибор за јадење, овие доаѓаат претходно валани за дополнителни санитарни придобивки, Вклучени Салфетката со Ленено чувство е ултра мека и Абсорбента со пластика е издржлива и не се крши лесно, за разлика од обичниот пластичен прибор за јадење. ЕЛЕГАНТЕН ДОПИР-Додадете допир на елеганција и префинетост во функцијата за вечера. И оставете незаборавно Стилско влијание врз Вашиот Гостин. Совршен за свадби, невестински тушеви, свршувачки забави, годишнини, момински забави, тушеви за бебиња, роденденски баши, гала за дипломирање, семејни собири, вечери соире и забави во канцеларијата за одмор.

Поврзани производи..