• Свеж
Хиличи 3 парчиња Алатка За Отстранување На Згура За Заварување, Чекан За Чипсување За Заварување Со Рачка На Пружината На Серпентина, Жичана Четка За Гребење За Чис?
zoom_in

Хиличи 3 парчиња Алатка За Отстранување На Згура За Заварување, Чекан За Чипсување За Заварување Со Рачка На Пружината На Серпентина, Жичана

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

●ОДЛИЧНА ИЗРАБОТКА И КВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ●отстранувачот на згура од четка за четка за гребење е изработен од висококвалитетна челична жица, компактни влакна Заварување чипс чекан јаглероден челик, термичка обработка, висока цврстина и цврстина и е со пружина натоварена со црна боја. Практична алатка за отстранување згура што ја нудиме. ●СИТЕ во ЕДНО ПАКУВАЊЕ ќе добиете 1 парче чекан за заварување и 1 парче жичана четка и овој пакет доаѓа со заштитни ракавици, ве молиме носете го ова пред операцијата! Овие алатки сигурно ќе помогнат многу за вашата работа за заварување. Лесно се отстранува и чисти корозија и згура и ' рѓа, заштедувајќи време и енергија за време на вашата работа, многу лесен за употреба, долготрајно и брзо чистење. ●ЧЕТКА за ГРЕБЕЊЕ жица ● Потребна Ви е добра жичана четка!Оваа жичана четка е едноставна работа, издржлива четка. Се користи за полирање и полирање и отстранување на остатоци од згура и заварување. Конкавно-конвексен дизајн, висока густина на четка, помала загуба на жицата. Изработени од влакна од нерѓосувачки челик, силна и густа жица, не е лесно да паднат, со супер цврстина, не е лесна за деформација, влакната се уредни и не се деформираат лесно. Тој е многу издржлив за долготрајна употреба. ●Чекан ЗА ЧИПСУВАЊЕ за ЗАВАРУВАЊЕ ● професионална алатка за заварување! Алатка отпорна на удари! Изработен од јаглероден челик, термичка обработка, висока цврстина и цврстина, тој е дизајниран за работа на заварување и е отпорен на абење. Со дизајн натоварен со пружина, неговата пружинска рачка за удобно чувство на раката и намалување на силата на ударот. Ако не сте задоволни со нашите производи или ако имате какви било прашања, ве молиме дојдете кај нас, ние ќе ви одговориме во рок од 12 часа.

Поврзани производи..