• Свеж
Машинки ЗА Нокти СЛИМЕИ, Машинка За Нокти Против Прскање, Лесни За Употреба Големи Машинки За Нокти За Мажи И Жени,Нокти, Нокти За Нокти, Секачи За Нокти За Дебели Но?
zoom_in

Машинки ЗА Нокти СЛИМЕИ, Машинка За Нокти Против Прскање, Лесни За Употреба Големи Машинки За Нокти За Мажи И Жени,Нокти, Нокти За Нокти, Секачи

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Машината за нокти доаѓа со остар, широко отворен нож кој лесно и чисто ќе се сече додека останува безбеден и лесен за употреба Совршен за жени, мажи, постари лица и целото семејство за секојдневна употреба. Машинка за нокти со функција против прскање, ефикасно спречува прскање на струготини за нокти, го олеснува чистењето и складирањето,спречува повреда на очите. Одличен designономски дизајн ножици за нокти,добра рачка, исклучителен и убав изглед, исто како убаво уметничко дело. Висококвалитетен нерѓосувачки челик со процес на позлата со никел,анти- ' рѓа,има извонредна текстура и чувство на рацете,извонредна машинка за нокти. Вклучената датотека за нокти е изработена од напредно нано стакло и ќе ви помогне да ги измазните ноктите по клипирањето и да добиете совршена форма. Машината за нокти доаѓа со остар, широко отворен нож што лесно ќе се исече ,со функција против прскање, ефикасно спречува прскање на струготини за нокти.Одличен designономски дизајн ножици за нокти,добра рачка, исклучителен и убав изглед.

Поврзани производи..