• Свеж
Yfyiqi преносен мерач на тестер на тврдост мерач со мерен опсег HLD HRC HB HV HS HRB HRB меморија на податоци MAX 100 групи
zoom_in

Yfyiqi преносен мерач на тестер на тврдост мерач со мерен опсег HLD HRC HB HV HS HRB HRB меморија на податоци MAX 100 групи

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

1Серакциски екран (сегмент ЛЦД), прикажувајќи ги сите функции и параметри. Со светло за позадина на ЕЛ.компектна пластична кутија , Погоден за употреба под лоши услови за работа. Тестирајте под кој било агол, дури и наопаку. 3, широк опсег на мерење. Може да ја измери цврстината на сите метални материјали. Директно прикажување на скали на цврстина HRB, HRC, HV, HB, HS, HL.Data Pro софтвер за да се поврзете со компјутер преку портата RS232. Поддршка за микро печатач. Меморијата на капацитет може да складира информации за 100 групи. Функција за калибрација на софтвер.Серакциски екран (сегмент ЛЦД), прикажувајќи ги сите функции и параметри. Со светло за позадина на ЕЛ.компектна пластична кутија , Погоден за употреба под лоши услови за работа. Тестирајте под кој било агол, дури и наопаку. 3, широк опсег на мерење. Може да ја измери цврстината на сите метални материјали. Директно прикажување на скали на цврстина HRB, HRC, HV, HB, HS, HL.Data Pro софтвер за да се поврзете со компјутер преку портата RS232. Поддршка за микро печатач. Меморијата на капацитет може да складира информации за 100 групи. Функција за калибрација на софтвер. Тестер на тврдост ја враќа цврстината на ЛЕБ со мерен опсег (170 до 960) HLD (17 до 68,5) HRC (19 до 651) HB (80 до 976) HV (30 до100) HS (59 до 85) HRA (13 до 100) HRB Main ПРИМЕНА : Die Savity of Colds Legers и други делови Анализа на неуспех на садот под притисок, генератор на пареа и друга опрема Тешко работно парче инсталирана машинерија и трајно склопени делови.

Поврзани производи..