• Свеж
Гејтс 1400-14MGT-85 GT 2 PowerGrip појас, терен од 14мм, ширина од 85мм, 100 заби, 55,12 Должина на теренот
zoom_in

Гејтс 1400-14MGT-85 GT 2 PowerGrip појас, терен од 14мм, ширина од 85мм, 100 заби, 55,12 Должина на теренот

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Неопрено тело за отпорност на нечистотија, маснотии, масло и влага Кабел за затегнување стаклена стакло за јачина, издржливост и отпорност на издолжување. Најлон заб свртен кон потивко работење и отпорност на абење. Совпаѓање на профилот на забите и преносот за зголемен капацитет на оптоварување и подобрена регистрација. Не е потребно подмачкување или повторно затегнување. Неопрено тело за отпорност на нечистотија, маснотии, масло и влага. Кабел за затегнување стаклена стакло за јачина, издржливост и отпорност на издолжување. Најлон заб свртен кон потивко работење и отпорност на абење. Совпаѓање на профилот на забите и преносот за зголемен капацитет на оптоварување и подобрена регистрација. Не е потребно подмачкување или повторно затегнување. Powergrip на портите е забен појас за тајминг, познат и како синхрон појас или појас на коленестото вратило, за лесни, компактни погони. Изработено е од неопрена за отпорност на нечистотија, маснотии, масло и влага. Има жици на затегнување стакло од стакло за јачина, издржливост и отпорност на издолжување и најлонски заб свртен за потивко работење и отпорност на абење. Патентираниот профил на забите на Гејтс е дизајниран за употреба со специфичен профил на жлеб на жлебот. Овој појас се препорачува за употреба со Power Grip GT2 Sprocket (не е вклучен). Комбинацијата на заби на жлебот на запчињата го зголемува капацитетот на оптоварувањето, истовремено подобрувајќи ја регистрацијата. За разлика од дисковите на ролери, овој појас ја елиминира потребата за подмачкување и повторно затегнување, во споредба со дисковите на ролери, за намалено одржување. Овој појас за време на напојување е погоден за многу апликации како што се HVAC, пумпи, компресори, центрифуги, машински алати, преработувачи на храна, транспортери, системи за пакување, опрема за перење, процесори за пулпа и хартија и земјоделска опрема.

Поврзани производи..