• Свеж
Замена на батеријата на Upstart 4 за филтер за навлажнувач HD12001 - Компатибилен со филтерот за воздух на Hidair HDC12
zoom_in

Замена на батеријата на Upstart 4 за филтер за навлажнувач HD12001 - Компатибилен со филтерот за воздух на Hidair HDC12

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Замена на влага HD12001 Филтер за овлажнител - количина, 4 го заменува филтерот за воздух на Hidair HDC12. Стапици во вода нечистотии и растворени цврсти материи пред да станат воздушни. За најдобри резултати, променете го филтерот за воздух барем еднаш во сезона или почесто во зависност од квалитетот и употребата на воздухот. Замена на влага HD12001 Филтер за овлажнител - количина, 4. го заменува филтерот за воздух на Hidair HDC12. Стапици во вода нечистотии и растворени цврсти материи пред да станат воздушни. За најдобри резултати, променете го филтерот за воздух барем еднаш во сезона или почесто во зависност од квалитетот и употребата на воздухот. Забележете : Ова е дел за замена на брендот Upstart Components, а не OEM производ. Овој производ не е поврзан со какви било OEM брендови и не е опфатен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Секоја гаранции за овој производ се нудат само од компоненти на Upstart. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња на брендови и логоа се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици.

Поврзани производи..