• Свеж
Home Master Tmhp Хидроперфекција Undersnk Осмоза Филтер За Вода Систем, Бела &засилувач; HM Дигитални Трокреветни RO / DISTS Монитор со 1/4 инчен T-Фитинзи
zoom_in

Home Master Tmhp Хидроперфекција Undersnk Осмоза Филтер За Вода Систем, Бела &засилувач; HM Дигитални Трокреветни RO / DISTS Монитор

DEN 864.00

Стока
check Во продавницата

Производ 1 : Подобар Ro Систем иновативниот дизајн На Home hydroperfection На Home Master ги решава најчестите проблеми поврзани со системите CANISTER и tankless ro Производ 1 : ЕПА Регистриран Домашниот Мајстор Е регистриран под ЕПА #97952-АЗ-1 и е одобрен да убива, инактивира или потиснува раст на вируси, бактерии, габи во уреди за прочистување на водата. Производ 1 : Минерална Вода На Патентиран систем За реминерализација Од Чешма пронајден во Нашиот артески Модел Со Целосен Контакт додава калциум и магнезиум двапати за време на процесот на прочистување за намалена деградација на резервоарот за складирање и одлична дегустација, многу чиста, Минерална Вода на Чешма. Производ 1 : Високо Чиста Вода 9-фази на филтрација, прочистување, УВ стерилизација и подобрување отстрануваат до 99% од хлорот модуларен дизајн на филтерот; моќта на УВ светлината; филтри кои лесно се менуваат; побрза стапка на проток; и подобра ефикасност на водата. Домашната Мајсторска Хидроперфекција ги користи своите девет фази на филтрација, прочистување, стерилизација и подобрување за да произведе исклучително чиста вода. Го користи својот талог, железо, каталитички јаглерод и процес на прочистување на обратна осмоза за да отстрани до 98 проценти од железо, водород сулфид, хлорамини, хлор, хемикалии, растворени цврсти материи, метали и други штетни контаминати од водата. Исто така, типот на растворено железо што најчесто се наоѓа во водата од бунарот ќе ја уништи мембраната за обратна осмоза без филтерот ЗА ЖЕЛЕЗО да го заштити. Супериорниот филтер за пред-железо На Домашниот Мајстор, кој содржи напреден РЕДОКС медиум KDF85, го отстранува раствореното железо од водата.

Поврзани производи..