• Свеж
Држач за Нож За Ѕид, Држач За Кујнски Прибор и Држач за Складирање Ножеви, 40 см Кујнски Нож Решетка За Ножеви Без Нерѓосувачки Челик Мултифункционална Закачалка За ?
zoom_in

Држач за Нож За Ѕид, Држач За Кујнски Прибор и Држач за Складирање Ножеви, 40 см Кујнски Нож Решетка За Ножеви Без Нерѓосувачки

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

"Нерѓосувачки Челик" : нашиот одмор со нож е изработен од врвен нерѓосувачки челик и никогаш не ' рѓосува Модерен и издржлив дизајн. Овој ѕиден држач ви овозможува безбедно да го закачите ножот на потпирачот за нож. Заштеда На простор : нашиот одмор со нож е одличен организатор за складирање кујна, кој заштедува вреден простор во фиоката и обезбедува поголема погодност. Qultifunction q : нашата решетка за ножеви е опремена со куки од нерѓосувачки челик, вклучувајќи метални куки за ножици, алати и кујнски апарати за да заштедите повеќе простор. Exprecoration que : нашиот одмор со нож може да ја подобри декорацијата и стилот на вашата кујна. Корисниот модел може да се користи за кујнски ножеви, садови, кујнски прибор и комплети садови. Погоден за кујни, домови и соби. Е-пошта : нашиот организатор на ножеви може да се користи за инсталација без удари. Двата методи за инсталација обезбедуваат решение за инсталација без дупки што нема да го оштети ѕидот, вклучително и лепак. Закачалката за алат и решетката за крпи исто така можат да бидат флексибилно и цврсто. Спецификација : Тип На Ставка : Кујнски Нож Ракматеријал : Нерѓосувачки челик Бруто Тежина : 325g/11,5 Ozproduct Големина : 40x6x5cm/15, 7x2, 4x2, 0инколор : Четкано сребрени карактеристики : Повеќеслојно задебелување, силен носивост, моќно складирање, Водоотпорен И Отпорен На ' Рѓа Метод На инсталација : Без удирање, 6mm удирање список На Пакети за инсталација : 1 X Решетка За Кујнски Нож 2 X држач За Стапчиња За Јадење6 x кука 4 x додатоци за завртки 1 x лепак 2 x Помошна налепница.

Item Type:
Kitchen Knife Rack
Material:
Stainless steel
Gross Weight:
325g/11.5oz
Product Size:
40x6x5cm/15.7x2.4x2.0in
Color:
Brushed silver
Features:
Multi layer thickening, strong bearing capacity, powerful storage, waterproof and rust proof
Installation Method:
No punching, 6mm punching installation
Package List:
1 x Kitchen Knife Rack 2 x Chopsticks Holder6 x Hook 4 x Screw Accessories 1 x Glue 2 x Auxiliary Sticker 

Поврзани производи..