• Свеж
Трилинк Неоткриен Глушец, Автоматски Двигател На Глувчето со Прекинувач ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/Исклучување, Шејкер На Глувчето За Компјутерски Лаптоп, Го Одржува Компјуте?
zoom_in

Трилинк Неоткриен Глушец, Автоматски Двигател На Глувчето со Прекинувач ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/Исклучување, Шејкер На Глувчето За Компјутерски

DEN 806.40

Стока
check Во продавницата

ГО ОДРЖУВА КОМПЈУТЕРОТ АКТИВЕН-Уморен од движење на глувчето на секои пет минути дома додека работите на нешто важно, како што се задачи за игри, учење преку интернет, далечинско работење или презентација на ППТ? Трилинк глувчето џиглер механички е дизајниран да симулира движење на курсорот, спречувајќи го вашиот компјутер да премине во режим на мирување, за кое било времетраење на времето што го посакувате 100% НЕЗАБЕЛЕЖЛИВО - нема потреба да инсталирате софтвер или да вметнете во мемориски стап во вашиот компјутер. Двигателот на глувчето е исто така целосно независен од вашиот компјутер издаден од работа, што значи дека ПРЕРЕВНОСНИТЕ ит оддели не можат да ја следат неговата употреба. Исто така, ве спасува од мешање на техничките поставки. ПРИКЛУЧОК и ИГРА-мрдачот на глувчето може универзално да се напојува СО USB порта или 5v адаптер. Само приклучете го ВО ВАШАТА USB-порта, ставете го компјутерскиот глушец на платформата, кликнете НА КОПЧЕТО ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ и уредот за движење на глувчето ќе започне случајно да го движи курсорот. ШИРОКА КОМПАТИБИЛНОСТ-глушецот неоткриен работи на кој било оперативен систем, вклучувајќи Windows, Mac OS и сите вкусови На Linux. Корисно е за избегнување на скринсејвери или други работи предизвикани од откривање на мирување На Линк, Зум, Скајп, Вебекс тоа, од која било причина, не можете да исклучите друг начин.

Поврзани производи..