• Свеж
Луксузни Перење Премиум Облека Сушење Решетката-4-Ниво Преклопен Нерѓосувачки Челик &засилувач; Склопувачки Решетката За Сушење - Слободен Стои &засилувач; Лесно Д?
zoom_in

Луксузни Перење Премиум Облека Сушење Решетката-4-Ниво Преклопен Нерѓосувачки Челик &засилувач; Склопувачки Решетката За Сушење - Слободен

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

РЕШЕТКА за СУШЕЊЕ ОБЛЕКА од 4 НИВОА-Доаѓа со лесен за составување дизајн од 4 слоја и 2 куки за крила за лесно сушење на крпи, облека, чевли и друга облека Има вкупно 24 нерѓосувачки шипки, по 7 куки на секое странично крило за дополнително закачување облека. ОБЕЗБЕДЕН ВРВЕН КВАЛИТЕТ - Луксузната Премија За Перење 4-Ниво Преклоплив Нерѓосувачки Челик и Решетката за Сушење што Се Склопува е изработена од врвен квалитет на шипки од Нерѓосувачки Челик и тежок пластичен дизајн за подобрена стабилност, обезбедена и цврста долготрајна решетка за сушење облека. ЕДНОСТАВНО и ЛЕСНО ЗА СКЛОПУВАЊЕ - Луксузната Премија За Перење 4-Ниво Преклоплив Нерѓосувачки Челик и Решетката за Сушење што Се Склопува е обезбедена со детални чекор по чекор инструкции за тоа како да се соберат и може да се завршат за помалку од 10 минути. Не се потребни завртки за едноставно и лесно склопување. Флексибилни-8-те насочни 4 тркала ја прават Решетката за Перење многу лесна и удобна за движење насекаде од внатрешна или надворешна страна. Секое тркало има своја брава за да спречи негово движење. ШИРОК СПЕКТАР НА ФУНКЦИИ - оваа решетка за сушење облека е наменета за внатрешна и надворешна употреба. Тоа може да се стави на балкон, двор, перење соба или било кој отворен простор. Оваа решетка за перење може да се користи за чување чиста облека, а долниот слој може да складира чевли.

Поврзани производи..